”Alexandru Arșinel a murit!” Care a fost prima reacție după știrea care a îngrozit lumea

Știrea apărută în mediul online care anunță că Alexandru Arșinel a murit face înconjurul lumii este un fake news, scrie DC News după ce în mediul online circulă informația că actorul celebru a încetat din viață.

În cadrul unui interviu acordat pe sursa citată mai sus , Alexandru Arșinel spune că este bine sănătos și că joacă în fiecare săptămână.

Redăm ultimul interviul acordat de maestrul Arșinel pentru sursa citată:

DC News: Maestre, au apărut știri în spațiul public că, din nou… ați fi plecat la Domnul. Văd că totuși ne-ați răspuns la telefon.

Citește și: Drama unui celebru actor. Regizorul Ricky Dene Gervais este devastat: „Cel mai dulce suflet pe care l-am cunoscut vreodată...”

”A, că am plecat la Domnul? Să știți că nu e prima dată. Cei care răspândesc informația că am murit îmi fac un bine, într-un fel sau altul. În reclama la Catena nu mai apar de când a murit Stela Popescu. Ei au interpretat-o din punct de vedere comercial, nu afectiv. Adică nu mai apar în reclamă pentru că ei au interpretat că nu le face lor bine apariția unei persoane care aduce aminte permanent de Stela. Ori, eu am înțeles și am tăcut din gură și nu am comentat ‘

DC News: Cum vă simțiți? Care este starea dumneavoastră de sănătate?

”Sunt foarte bine. Joc în fiecare săptămână. Apar la televizor. Acum două zile l-am felicitat pe Florin Piersic cu ocazia împlinirii a 84 de ani. Am intrat în direct la emisiunea lui Mihai Gâdea unde a fost invitat. Cu alte cuvinte, ei văd că eu mă mișc. Sunt pe afiș la Teatrul Tănase, nu țin aceștia pe afiș un mort. Sunt câteva caractere infecte care nu au ce spune. Nu doresc să reacționez pentru că le dau apă la moară. Lumea nu îi bagă în seamă. Mă opresc oamenii pe stradă, mă salută, îmi zâmbesc, mă întreabă de sănătate sau la ce spectacol vă vedem și vin să mă vadă în fiecare weekend. Întrebarea este Cui folosesc aceste fake news-uri despre mine?”, a precizat Alexandru Arșinel, pentru DC News.