}

Veste-șoc! Alexandru Arșinel a luat una dintre marile decizii ale carierei sale! „Va fi o petrecere de adio…”

Veste-șoc! Alexandru Arșinel a luat una dintre marile decizii ale carierei sale! „Va fi o petrecere de adio…”
Veste-șoc! Alexandru Arșinel a luat una dintre marile decizii ale carierei sale! „Va fi o petrecere de adio...”
Autor:

Veste-șoc!  Alexandru Arșinel a luat una dintre marile decizii ale carierei sale. Pentru ca anii și-au spus cuvantul, marele actor a luat o hotărâre radicală.

Indragitul actor Alexandru Arșinel, în vârstă de 79 de ani, se va retrage din postul de director al Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” pe 3 ianuarie a anului următor, iar în locul lui, ca interimar, va fi Vasile Murar, potrivit spynews.ro.

„Alexandru Arşinel va mai veni, în ultima lui zi, la Teatru, pe 3 ianuarie. A vrut să înceapă anul la Teatru, chiar dacă va fi şi ultima lui zi aici. Probabil va fi o petrecere de adio, va discuta cu cei dragi lui de acolo, şi va anunţa ce va face, mai departe, cu viaţa lui. Deşi, din ce înţeleg, el ar mai vrea să joace în piese de teatru, starea lui de sănătate nu i-o mai permite, aşa că, probabil, va mai ajunge la Teatrul de Revistă doar câd va vrea să îşi viziteze amicii”, au declarat surse apropiate ale actorului.

Reamintim ca Alexandru Arșinel a suferit un șoc atunci când Stela Popescu s-a stins din viață, pe data de 23 noiembrie 2017.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X