Alexandra Stan, dezvăluiri despre filmulețul care a devenit viral în mediul online. Nimic nu-i mai spală rușine. Cum a motivat totul!

Alexandra Stan a convocat cea mai mare provocare media de până acum. A apărut fără haine pe internet, într-un video filmat chiar de ea, la sfârșitul anului trecut.

La vremea aceea, cântăreața a menționat că filmulețul i-a fost dedicat iubitului ei, dar, din nefericire pentru artistă, filmulețul s-a răspândit instant în spațiul public. Cântăreața dansa lasciv și renunța ușor-ușor la haine.

“De multe ori am vrut să schimb ceva în viața mea. De câte ori nu eram fericită. Dacă eram într-un contract, dacă aveam o colaborare cu cineva de câteva luni… Eu, dacă nu sunt fericită, nu mă simt împlinită, îmi afectează creativitatea, libertatea, eu știu, zic dacă sunt într-o relație și se întâmplă asta, dacă văd că sunt constrânsă, mi se pare că e o problemă, sunt un fel de cal sălbatic. Nu-mi place să fiu îmblânzită, așa, foarte ușor”, a dezvăluit Alexandra Stan în emisiunea “Vorbește lumea” de la Pro TV.

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

Acum, vedeta și-a schimbat declarația. În emisiunea „La Măruță” a menționat că filmulețul a ajuns din greșeală pe net.

„Era seară, era vreo 1 noaptea, m-am culcat. A doua zi dimineață, când m-am trezit, aveam vreo 15.000 de apeluri, de la echipa mea, de la mama, prieteni, soră, toată lumea… Filmulețul era acolo de câteva ore, cineva îl preluase.. Mă sunaseră părinții iubitului meu, m-am dus să vorbesc cu ei, nu vrei să știi… Era fix în campania de Crăciun, campania cu biserica. Mă prosteam mai mult. Nu sunt fraieră, să-i trimit fără niciun fel de efect. A fost o eroare. Crezi că aș fi postat un filmuleț cu mine dezbrăcată în cadrul campaniei cu biserica? Mie nici nu-mi plăcea așa mult cum arătam, încât să postez”, a spus Alexandra Stan.