Alexandra Stan a rupt tacerea! Dezvaluiri explozive despre agresiunea de acum 6 ani: “Tin minte doar ca eram ca un caine”

In cadrul campaniei ‘FEMEIA CA O PRADA’, difuzata de Pro TV, Alexandra Stan si-a adus aminte de agresiunea pe care a trait-o in urma cu sase ani, cand a fost lovita cu bestialitate de unul dintre impresarii cu care semnase contractul.

Este pentru prima oara cand Alexandra Stan vorbeste despre acest episod traumatizant, care a socat intreaga lume! In urma terapiei, care a ajutat-o sa isi largeasca orizontul si sa priveasca in profunzime, artista a inteles ca anumiti factori din copilarie si adolescenta au facilitat transformarea sa in victima.

Citește și: Bianca Drăgușanu a divorțat! Vedeta s-a despărțit cu scandal de Alex Bodi!

Alexandra Stan: „Eu am făcut foarte multă terapie după şi mi-am dat seama că fiecare om are motivele lui pentru care ajunge în situaţii de genul ăsta, adică am înţeles că şi eu am avut, nu vină, dar partea mea de responsabilitate pentru faptul că am ajuns atât de departe în punctul în care el să mă jignească. Pentru că nu era prima oară, mă mai împinsese odată.”

Alexandra Stan: „Eram de doi ani pe piaţă, scosesem melodii, concerte şi voiam şi eu să-mi iau stilistă la concerte, nu voiau să o plătească că „ce tu nu poţi să te îmbraci singură?” sau voiam să îmi iau dansatori „de ce să nu te duci tu şi cu un băiat saxofonist care de fapt nu era saxofonist. De exemplu, Cosmin Mr. Saxobeat a fost şi el în proces cu Marcel pentru drepturi. Am început să avem mai mult succes şi a cerut şi el mai mulţi bani, nu va imaginați că e vorba de sute de euro, a cerut o majorare şi l-au dat afară şi au angajat un băiat care era şofer de fapt şi l-au îmbrăcat frumos, i-au făcut nişte ţinute şi au cumpărat un saxofon care nu funcţiona, l-au vopsit şi Marcel a semnat cu alt saxofonist să îl înveţe să improvizeze. Și noi aşa am fost în culmea succesului cu Mike şoferul, noi făceam playback la saxofon.

Mi-am luat contractul m-am dus la un avocat. În contractul meu să ştiţi că asta scria, că eu nu am dreptul să îmi iau un avocat, că dacă vreau avocat trebuie să le cer lor. Ăsta a fost unul din motivele pentru care noi a putut să rupem conractul cu ei, era un contract inuman. Au început să mă ameninţe ca o să mă ţină în casă, că nu o să mai fac nimic, că nu o să-mi mai dea voie să îmi cânt piesele, că o să mor de foame. Ei făceau sute de mii de euro şi nu îmi cumpărau un microfon.”

În iunie 2013, Alexandra şi Marcel s-au contrat dur, după ce cântăreaţa şi-ar fi cerut drepturile. A fost debutul acelui episod care a făcut înconjurul lumii, informeaza StirileProtv.ro

Alexandra Stan: „A început să mă înjure şi să dea în mine, să se ducă spre Valu spre părinţii mei şi să mă lase în câmp acolo, ştiţi s-a rupt filmul. Țin minte doar că eram ca un câine din ăla bătut şi am încercat să fug, cred că avea 80 la oră şi am tras de volan şi am încercat să trag frâna de mână că am vrut să cobor din maşină pentru că eram deja plină de sânge. Eram în dreapta şi tot îmi dădea cu pumnul şi şi-a oprit el maşina, am coborât şi am alergat pe mijlocul străzii.

Norocul meu cel mai mare a fost că a trecut o maşină de poliţie şi m-a văzut că eram disperată şi Marcel a întors pe linia continuă, a venit şi el în spatele poliţiei şi atunci şi-a dat seama ce a făcut şi a încercat să mă împace, „hai gata calmează-te”, nu aveam cum să mă calmez şi îmi era frică să mă urc cu el în maşină şi zicea „că e ok, ne descurcăm”. Și poliţistul i-a zic „cum adică e ok?”, fata asta e plină de sânge, cum e ok? Şi m-am dus cu poliţia, m-au dus la spital la urgenţă. Au încercat să mă convingă să nu fac nimic public.”

Alexandra Stan: „A trebuit să fac faţă şi la comentarii negative. Erau foarte mulţi oameni care ziceau că mi-am meritat-o. Și acum mai primesc comentarii. Zilele trecute am pus o poză mai sexy şi un tip mi-a comentat – „nu mă mir că te-a bătut Prodan ăla”, adică dacă o femeie e sexy şi vrea să pozeze pe social media în slip sau în costum de baie merită să fie bătută, adică asta e mentalitatea românilor.”