Alex Velea este CELEBRU in Romania, dar uite CUM arata MAMA artistului! – FOTO

Alex Velea este CELEBRU in Romania, dar uite CUM arata MAMA artistului! – FOTO
Alex Velea este CELEBRU in Romania, dar uite CUM arata MAMA artistului! - FOTO

Recent, Alex Velea a venit la TV, la emisiunea „WowBiz”, insotit de mama sa. In timpul emisiunii, Antonia a intervenit telefonic si le-a facut o declaratie emotionanta celor doi. 

„Te iubesc din tot sufletul meu”, i-a spus Antonia lui Alex Velea. „Si eu te iubesc”, i-a raspuns imediat Alex Velea. „Va iubesc pe amandoi”, a continuat Antonia, facand referire la iubitul sau si la mama acestuia.

„Ii transmit soacra-mii ca arata foarte bine”, i-a transmis Antonia mamei lui Alex Velea. Aceasta i-a multumit norei sale. „Te pup, Antonia”, i-a spus mama lui Alex Velea, Antoniei. „De ce nu va faceti formatie?”, a spus amuzat Alex Velea, fiind incantat de cat de bine se inteleg iubita si mama lui.

Despre Alex Velea, mama acestuia a dezvaluit ca a fost un copil cuminte si ascultator, mentionand ca ii plac tatuajele fiului sau: „El nu e un fitos, poate doar pare. Alex a fost un copil foarte ascultator si foarte docil, n-a fost deloc greu cu el. Ambii copii seamana cu el”.

EVZMONDEN ITI RECOMANDA SA CITESTI SI:

Antonia a dat TOT din casa! DEZVALUIRI INCENDIARE despre Alex Velea: „Este foarte bun…”

Antonia si Alex Velea dau din casă. Au vorbit deschis despre certurile dintre ei

DRAMA prin care a trecut ANTONIA in copilarie

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X