Alex Bodi detonează nucleara. După ce Bianca Drăgușanu a anunțat că divorțează de soțul său, Alex Bodi a făcut dezvăluiri teribile. În acest sens, războiul dintre cei doi ia amploare. Mai mult, omul de afaceri a decis să plece din România.

Alex Bodi le-ar fi dezvăluit apropiaților săi un lucru care i-a surprins… respectiv acela că abia așteaptă ziua de 3 decembrie ca să meargă la notar să divorțeze de vedeta TV.

“Altceva nu îmi doresc, decât să pun capăt”, ar fi declarația făcută de soțul Biancăi Drăgușanu apropiaților, relatează wowbiz.ro.

După această mărturisire, controversatul om de afaceri a acceptat să ofere un interviu în cadrul unei emisiuni. El a făcut declarații tranșante despre separarea oficială care va avea loc la începutul lunii viitoare, dar și despre scurta căsnicie pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu.

Citește și:

„Într-adevăr pe data de 3 decembrie vom divorța, am luat decizia de comun acord. Va fi definitiv, indiferent de alte discuții apar pe tema asta. Ne dorim amândoi lucrul acesta. Cred că timp de un an de zile, am cam făcut-o pe ea femeie, am ridicat-o la alte înălțimi decât se aștepta, nu vreau să intru în alte detalii, doar vreau să specific că omul care a dormit la ea în casă să-i spunem doamnei Bianca că ridichiile stau în pământ. Am dormit la ea în casă pentru că așa am căzut de acord, eu aveam casă în București. Eu i-am tratat fetița ca pe un copil de-al meu, o mamă și o doamnă de afaceri nu postează ce postează ea și nu face ce face pentru a-și arăta maturitatea.

Citește și:

Normal că în fiecare cupluri există certuri, la noi fiecare ceartă o cataloga ca fiind foarte violente. Am avut discuții mai aprinse, nu pot să zic că doamna a vrut să sară în fața mașinii, poate a vrut să traverseze strada, eu am prins-o și am tras-o de mână. Am reacționat mereu foarte impulsiv și asta e. Îmi scrie multă lume dacă e adevărat că ne despărțim. Nu mi-a luat pașaportul, a fost o declarație pe care am spus-o în glumă”, a declarat soțul Biancăi Drăgușanu în cadrul emisiunii “Star Matinal de Weekend”.

Despre relația care tocmai s-a terminat, Bianca Drăgușanu a mărturisit că nu va face nimic pentru a salva căsnicia. Va divorța.

Citește și:

„Nu mai comentez nimic despre relația care tocmai s-a încheiat, pentru că viața merge înainte, eu sunt un om pozitiv care nu va recurge niciodată la gesturi extreme și care este foarte mândru de realizarările și de deciziile lui. Sunt un om hotărât și, în momentul ăsta, sunt mai hotărâtă ca niciodată să divorțez. Și voi divorța pe 3 decembrie”, a scris recent fosta prezentatoare pe o rețea de socializare.