Alex Bodi da cartile pe fata! Cum a ajuns Bianca Dragusanu in masina cu soferul drogat. Dezvaluiri explozive: “Ea s-a distrat, a actionat ca o femeie singura. Mi-a zis ca…”

Bianca Dragusanu joaca rolul principal in scandalul momentului! Vedeta, care se afla in compania unuia dintre membrii clanului Kalu, au fost opriti de agentii de la Crima Organizata. Testul antidrog a aratat Marco Kalu, soferul autoturismului in care se afla si Bianca Dragusanu, a consumat substante interzise.

La scurt timp de la izbucnirea acestui scandal, Alex Bodi, iubitul Biancai Dragusanu, a oferit dezvaluiri pe marginea acestui subiect, in exclusivitate pentru Cancan.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

”Eu nu sunt în măsură să comentez ce a făcut Bianca și nici nu-l cunosc pe băiatul respectiv. Dacă ea a crezut că e OK să meargă cu el, este treaba ei. Am vorbit cu ea. Mi-a zis că ea nu-l cunoștea pe băiatul acela. S-au văzut pe la mare și, când ea a decis să meargă la București, el s-a oferit să o ducă acasă. Punct!”, a declarat Alex Bodi, potrivit sursei mai sus mentionata.

Mai mult decat atat, controversatul afacerist a tinut sa vorbeasca si despre ultimele speculatii aparute in presa, potrivit carora s-ar fi despartit din nou de Bianca Dragusanu.

„De data asta nu ne-am certat. Eu am fost plecat, ea în țară, dar nu pot să zic că ne-am certat. A zis Bianca că este o femeie singură?! Dacă ea a afirmat public faptul că este o femeie singură, eu îi accept decizia. Bine, acum a acționat ca o femeie singură. S-a dus cu prietenele la mare. S-a dus și s-a distrat”, ne-a mai spus Alex Bodi.