ALESSIA-DEZVĂLUIRI COMPLETE ,,Am avut toate job-urile din lume” (VIDEO)

ALESSIA-DEZVĂLUIRI COMPLETE ,,Am avut toate job-urile din lume” (VIDEO)
ALESSIA-DEZVĂLUIRI COMPLETE ,,Am avut toate job-urile din lume" (VIDEO)

Săptămâna trecută, la interviurile live PUȚIN CAM DIRECȚI, Alessia a venit fata de milioane de vizualizări pe YouTube. Am aflat că este gata să facă un reality show, în care să arate tuturor ce înseamnă viața de vedetă.

Printre provocările nebune la care a fost supusă, cel mai apreciat moment a fost tirul de întrebări directe, la care a răspuns fără nicio ezitare. A spus cu sinceritate: ,,Am folosit jucării sexuale, am urinat în public și da, am avut și un prieten cu beneficii”.

De altfel, s-ar putea să nu știi, dar cântăreața a adoptat o fetiță pe vremea când avea doar 18 ani. „La vară o voi lua pe cea mică să danseze cu dansatoarele mele. E pasionată de dans, însă e introvertită. Pentru acest job am pus-o puțin la slăbit. Mama mea o cam răsfață cu mâncare, însă pe scenă trebuie să arăți perfect. Mi-a spus că vrea să muncească, așa că am hotărât s-o iau pe lângă mine. Vreau să vadă cum muncesc eu. O voi plăti normal, ca pe restul dansatoarelor.

Am fost și ospătăriță, piesele erau foarte scumpe

„Timp de șapte ani am trăit în Grecia, am plecat să muncesc acolo. Am avut toate joburile din lume, am fost și ospătar. Eu muncesc de la 14 ani. Am fost și voce de ghid. M-am dus prin multe studiouri. Piesele erau foarte scumpe, nu-mi permiteam să le cumpăr ”.

Întrebată despre un potențial iubit, Alessia a mărturist: „Măritișul este un subiect tabu pentru mine. Nu consider că un act te ține legat. Nu sunt ușor de cucerit. Am ajuns la o vârstă și sunt destul de pretențioasă. Acum sunt singură, de ceva timp.”

Cântăreața lansează în această seară și noul single, care va fi disponibil după ora 18.00 pe evzmonden. ro. De asemenea de la ora 22.00, în această seara, Alessia va fi în Centrul Vechi, în pub-ul The Drunken Lords, unde promite să facă un show de zile mari.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X