Alessandra Stoicescu, moment emoționant la Gala Capital ”Top100 femei de succes”

Alessandra Stoicescu, moment emoționant la Gala Capital ”Top100 femei de succes”
Alessandra Stoicescu, moment emoționant la Gala Capital ”Top100 femei de succes”

Prezentă la Gala Top 100 femei de succes din România,  Alessandra Stoicescu a făcut un anunț în premieră.

Alessandra Stoicescu a fost surprinsă de premiul oferit de redacția Capital. Invitată să ridice premiul acordat Cameliei Voiculescu, ocupanta locului 7 în ”Top 100 Femei de Succes”, care a primit o distincție pentru cea mai puternică femeie din industria mass media, reușind să preia un imperiu de la tatăl său și să-l crească în condiții grele, trustul Intact devenind o companie de mare succes în momentul de față, aceasteia i s-a făcut o surpriză. Alessandrei Stoicescu i-a fost oferit premiul special pentru cea mai influentă femeie din mass media de către Virgil Munteanu, directorul executiv al Capital.

Realizatoarea Antena 3 a fost prezentă la gală împreună cu soțul său, dar a fost surprinsă în momentul în care și-a auzit numele printre premianți. Vizibil emoționată, aceasta a urcat pe scenă cu lacrimi în ochi și a mulțumit celor au susținut-o în tot acest timp.

Cu acest prilej, la provocarea lansată de Claudiu Șerban, moderatorul Galei Capital ”Top 100 de Femei de Succes”,  Alessandra Stoicescu a anunțat numele fetiței care urmează să se nască. „Se numeste Sara”.

Legat de premiu, Alessandra Stoicescu, a declarat: ”Aceasta titulatura inseamna ca am facut bine. Vom chestiona politicieni si vom face ca lucrurile bune din țară sa fie bine văzute. Rolul meu e sa ii fac Sarrei o lume mai buna”, a declarat aceasta.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X