Alessandra Stoicescu a devenit mamă pe 29 iulie şi a vorbit într-un interviu acordat pentru Libertatea despre fiica ei, dar și despre dieta ei. Ea nu a reuşit încă să revină la acel corp invidiat de toate femeile din România.

De curând, știrista a devenit mamă pentru prima oară. După aproape două luni de la naștere, Alessandra e nevoită să-și reia activitățile, dar nu se poate despărți de fiica ei. Prezentatoarea TV spune că o ia pe Sara cu ea aproape peste tot unde merge, doarme cu părinții ei, iar angajarea unei bone n-a fost luată încă în calcul.

„Sara are o cameră imensă, minunată, în care pătuțul este foarte bun pe parcursul zilei. Doarme în el. Noaptea e altceva. Am stat noi și ne-am gândit și ne-a apucat plânsul… Eram în sarcină. Ne-am dat seama că nu avem cum să o lăsăm singură în patul ăla mare și am mai luat un pătuț lângă patul nostru, în care doarme. Dar mai avem și un baby-nest (n.r. – pătuț portabil) în care doarme între noi doi. Noi pe câte un colț și ea pe tot patul. Nu sunt încă pregătită să o las singură”, a mărturisit prezentatoarea TV la evenimentul de rebrand-uire a unui magazin de mobilă, completând că tocmai din această cauză nu și-au dorit să angajeze nici o bonă.

Citește și: Dana Chera: "Presa a facut ca societatea sa arate asa! Da."

“M-am și mirat de mine, de fapt, ne-am mirat unul de celălalt. Noi am făcut totul împreună, nu avem bonă nici în momentul ăsta. Am plecat cu ea la munte, la mare și din nou la munte și ne-am mai dori un pic de mare. Nu sunt panicoasă, dar sunt foarte grijulie și încerc să o ascult. Copilul îți spune ce vrea, ce-l doare, trebuie doar să-l cunoști”, crede Sandra.

Nu se grăbește să slăbească. „Alăptez în continuare, deci nu pot să țin o dietă”

Știrista a mărturisit că e de-a dreptul îndrăgostită de micuță și că în momentul de față trăiește cea mai frumoasă perioadă din toată viața ei. Din acest motiv, nu se gândește deloc la siluetă și nu se simte presată să slăbească, urmărind doar să poată alăpta cât mai mult, ca să-i fie bine Sarei.

„Mi-am dorit ca și copilul să primească tot ce are nevoie, s-a născut cu 3,500 kg și am fost foarte mulțumită. De acum, îmi reiau activitățile încet, încet. Alăptez în continuare, deci nu pot să țin o dietă, dar fac masaje cât de des pot. Am început și tratamentele corporale. Ce se poate. Pe unele nu ai voie să le faci decât după ce nu mai alăptezi”, a mai mărturisit prezentatoarea TV pentru sursa citată.