evzmonden.ro Web analytics

Alerta TABLOIDA! Uite CINE este MILIONARUL care i-a sucit mintile Biancai Dragusanu: „Toata lumea zicea ca exista un inel”

Alerta TABLOIDA! Uite CINE este MILIONARUL care i-a sucit mintile Biancai Dragusanu: „Toata lumea zicea ca exista un inel”
Alerta TABLOIDA! Uite CINE este MILIONARUL care i-a sucit mintile Biancai Dragusanu: "Toata lumea zicea ca exista un inel"

Alerta TABLOIDA! Uite CINE este MILIONARUL care i-a sucit mintile Biancai Dragusanu: „Toata lumea zicea ca exista un inel”.

Recent, Bianca Dragusanu a fost surprinsa de paparazzi in bratele unui milionar chinez, pe nume Ryan Feng. Dupa ce au aparut mai multe speculatii despre o posibila idila, barbatul s-a hotarat sa spuna lucrurilor pe nume.

Îmi trăiam viața liniștit până acum două săptămâni, apoi am apărut în știri, alături de Bianca Drăgușanu. Nu e genul meu să fiu vedetă! Relația mea cu Bianca…e destul de complicată. I-a fost prezentat Biancăi de către un prieten, după care s-au hotărât să petreacă ceva timp împreună.

Tot ce știam despre ea era că e una dintre cele mai celebre femei din România și am înceut să vorbim, îmi spunea ce vrea să facă în viitor, că vrea să-și deschisă o companie de cosmetică, dar nu mi-a cerut să fiu investitor sau ceva. Eu sunt anteprenor, investitor și i-am dat câteva sfaturi. Am început să vorbim despre chestii personale, ca prieteni. Am vorbit despre relații amoroase, despre fiica ei, m-a prezentat mai multor oameni de afaceri în IT și mai multe domenii. E foarte frumoasă, dar nu e genul meu. Îmi plac femeile mai naturale, mai relaxate.”, a declarat Ryan Feng.

 „Nu am nicio prietenă și am 27 de ani. Iubesc România, de aceea sunt aici de 7 ani. După cină, am fost la un club, următoarea zi și i-am luat flori pentru că sunt un gentleman, iar ea e o femeie foarte frumoasă. Toată lumea zicea că există un inel în acele flori și eu mă tot întrebam: ce naiba e asta?

Apoi toate ziarele și tabloidele au venit către mine, să mă pună pe prima pagină. Le-am zis că nu vreau, pentru că nu vreau să fiu vedetă. Vedetele nu sunt oameni fericiți!”, a spus Feng, la Agenția VIP.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Postați prostii cu curve proaste și românce pe deasupra care înșiră la nesfârșit bărbați unul după altul ,ăsta în nici-un caz nu este educativ ,dar după cum e vorba romanului :”ce-i ceri prostului ce n-are ” ..voi va încadrați cu succes în a deteriora statutul natural!

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X