In decursul zilei de 28 noiembrie, aproximativ ore 17.00, o fetita in varsta de 11 ani din Alba Iulia, a disparut fara urma. Copila a plecat la scoala, dar nu s-a mai intors acasa.

La Poliția Municipiului Alba Iulia s-a prezentat ieri noapte o femeie în vârstă de 30 de ani, care a anunțat autoritățile că fiica ei, de doar 11 ani, a plecat de la școala la care învăța, dar nu mai a ajuns acasă. Părinții fetei sunt disperați și imploră autoritățile să le găsească copila.

La scurt timp de la semnalarea de către mamă a dispariției micuței de 11 ani, a fost demarată o activitate amplă de căutare, la care au fost angrenați peste 30 de polițiști și jandarmi. Din păcate, însă, până la această oră, Denisa nu a fost găsită, potrivit Adevărul.

Citește și: Cristina Topescu ar fi avut o fiica! Ce s-a intamplat cu fetita. Dezaluiri emotionante!

În ziua în care a plecat de acasă ultima dată, Denisa era îmbrăcată cu o geacă roz, blugi albaștri și pantofi de culoare gri. Avea un ghiozdan negru pe care era imprimată o bufniță.

Micuța Moțoi Denisa Maria are următoarele caracteristici:

– Înălțime 1,55 m, greutate 35 kilograme, păr brunet, tuns drept, la nivelul umerilor, ochi căprui, ten măsliniu

Cei care deţin orice fel de informaţie care poate conduce la depistarea fetei sunt rugați să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.