ALERTĂ în MEDIA! Cuplul Brigitte-Pastramă riscă să se despartă!

Brighitte Sfăt
ALERTĂ în MEDIA! Cuplul Brigitte-Pastramă riscă să se despartă!
Autor:

„Cuplul Brigitte-Pastramă riscă să se despartă în ediția din această seară, iar  Otniela va ajunge persona non-grata în Ferma – Un nou început!

După o discuție în privat cu Pastramă, departe de ochii lumii, Otniela își va face noi dușmani. După ce a încercat să o atragă în grupul lor și chiar i-a fost profesor, Moro se simte trădat, dar nici Diana Belbiță, Zmărăndescu, Ioana și Marius nu o mai văd cu ochi buni pe “bandita” Otniela.

Tensiunea este cu atât mai puternică, cu cât Brigitte trebuie să aleagă cu cine se duelează. Va reuși ea să-și aleagă o concurentă pe care să o învingă sau această seară va rezulta cu despărțirea cuplului Brigitte – Pastramă? De la 21:30, vom afla cum își calculează Brigitte pașii pentru a ajunge în finală. Va alege cu inima sau cu rațiunea?

Ferma – Un nou început! lider de audiență miercuri seară!

Ediția Ferma – Un nou început! de miercuri seară, a fost lider de audiență pe toate segmentele de public: comercial, urban și național. La nivelul publicului comercial, cu vârsta între 18 – 49 de ani, PRO TV a condus topul cu 9.3 puncte de rating și 25.2% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care a obținut 6.2 puncte de rating și 16.9% share. Peste 1.5 milioane de români au urmărit ediția de ieri seară”, este comunicatul trimis de PRO TV către redacția Evz Monden.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X