Alerta în lumea fotbalului! De când Răzvan Burleanu a devenit Președinte la Federația Română de Fotbal, Gigi Becali nu mai are liniște. De aproximativ cinci ani, există o dispută continuă între patronul FCSB și președintele FRF, chiar s-a generat un adevărat ”război” între cei doi.

Potrivit cancan.ro., războiul dintre ei s-a declanșat imediat după ce FRF a introdus o regulă nouă în licențierea cluburilor, aceea ca din sezonul 2021-2022, fiecare echipă de Liga 1 să dețină și o echipă feminină.

Nu! Asta e aliniere la idelile lui Satan

„Dacă vor să mă pună să am echipă feminină, mă retrag din fotbal. Cum adică să faci lucruri împotriva lui Dumnezeu? Am și eu păcatele mele. Dar lucruri nefirești nu fac. Nu! Asta e aliniere la idelile lui Satan. Fetele să joace handbal, baschet. Cum să joace femeie fotbal? Nu e făcută pentru fotbal. Mădularele ei nu sunt făcute pentru fotbal. Femeia a fost făcut de Dumnezeu din bărbat, pentru bărbat. Femeia e făcută să fie atrasă bărbatul de ea. Dacă facem asta, batjocorim formele făcute de Dumnezeu ca să îl atragă pe bărbat. O schimonosim pe femeie! Boxul și fotbalul le schimonosesc pe femei”, a susținut Becali.

Citește și: Jhow Benavidez, a comis-o în direct la televizor!

Mai mult decât atât, nefiind de acord cu înființarea unei echipe de fotbal feminin pentru a primi licența, Gigi Becali a mers însoțit de avocații săi la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne. Atunci,  patronul FCSB a solicitat TAS anularea deciziei Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal.

„Nu poţi să mă obligi tu pe mine să îmi placă ceva. Eu, când am început să fac fotbal, de bărbaţi am făcut, pentru că mi-a plăcut să fac fotbal. Acum vii tu şi îmi spui că trebuie să fac fotbal feminin? E o activitate care nu îmi place, cum să mă obligi tu să o fac, să dau banii pentru ceva ce nu îmi place, este contra firii. Când văd femei că joacă fotbal dau pe alt program, imediat sau închid”, a spus Gigi Becali.