Alertă de incendiu. Pompierii bucureşteni încearcă, şi la această oră, să stingă incendiul, care a izbucnit cu aproximativ o oră şi jumătate în urmă la Fabrica Electromontaj de pe strada Ilioara din sectorul 3. Nimeni nu a fost rănit. Mai mult de 20 de maşini de pompieri au fost trimise acolo. Focul, care a cuprins la început mai multe bazine cu acid clorhidric diluat, s-a extins şi la acoperişul halei de aproximativ 300 de metri pătraţi.

Ce a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov, Daniel Vasile, despre cum decurge intervenţia.
”În acest moment, se lucrează pentru stingerea incendiului, care se manifestă la bazine care au în interior acid clorhidric diluat. Nu sunt posibilităţi de propagare. Există un pericol pentru echipele de pompieri. Acidul clorhidric în contact cu pielea produce arsuri şi, de asemenea, vaporii sunt caustici. În acest moment, la faţa locului nu sunt persoane rănite.
Realizator: Intervenţia se anunţă a fi una de durată, iar populaţia a fost sfătuită printr-un mesaj RO-ALERT să evite zona, având în vedere că în urma incendiului se degajă o cantitate mare de fum”