Alerta care îngrozește întreaga planetă. Pericol real pentru Pământ. Este vorba despre ceasul apocalipsei. Cercetători spun că se află la cel mai apropiat nivel de sfârşitul lumii. Pământul se apropie din ce în ce mai mult de un dezastru.

Alerta care îngrozește întreaga planetă. Zilele trecute, cercetătorii au tras un semnal de alarmă. Ei menționează că Pământul se apropie tot mai mult de un dezastru. Consiliul de Directori al Buletinului Oamenilor de Ştiinţă din Domeniul Atomic au mutat limbile Ceasului Apocalipsei mai aproape de miezul nopţii, scrie NBC.

Cercetătorii din domeniul Atomic indică faptul că probabilitatea unei apocalipse produse de oameni a crescut faţă de anul trecut.

Au ajustat Ceasul Apocalipsei pentru a arăta ameninţările cauzate de armele nucleare şi accelerarea încălzirii globale

Citește și: Alertă generală! Studiul care anunță problemele grave cu care se confruntă România

Specialiștii de la Universitatea Chicago au ajustat Ceasul Apocalipsei astfel încât să reflecte ameninţările iminente cauzate de armele nucleare şi accelerarea încălzirii globale.

Ceasul arată acum 100 de secunde până la miezul nopţii. Este pentru prima dată când este aşa de aproape de „apocalipsă”. Mai mult,  este prima oară când limbile ceasului se află în intervalul de două minute.

Declarația oficialilor: “Dorim să arătăm cât de aproape este lumea de o catastrofă”

„Dorim să arătăm cât de aproape este lumea de o catastrofă în secunde, nu ore sau minute”, a spus Rachel Bronson.

„Ne confruntăm acum cu o urgenţă reală, o situaţie inacceptabilă a afacerilor externe”, a concis Bronson.

Vinovați pentru acest dezastur sunt liderii mondiali, care au „distrus” acordurile internaţionale şi au denigrat şi negat dovezile ştiinţifice privind încălzirea globală, potrivit aceleași surse.

Este cel mai apropiat nivel de sfârşitul lumii din ultimii 64 de ani…

În urmă cu doi ani, ceasul apocalipsei a fost dat înainte cu o jumătate de minut, fiind la cel mai apropiat nivel de sfârşitul lumii din ultimii 64 de ani, iar, în 2019, a rămas fixat la ora 11.58.00.