Alertă aviatică. Aterizare de urgență pe aeroportul Barajas din Madrid. Breaking news

Alertă aviatică. Un avion Boeing 767, al companiei Air Canada, a fost nevoit să aterizeze de urgență pe aeroportul Barajas din Madrid

Aterizare de urgență de succes pe aeroportul din Madrid Barajas. Piloții unui avion al companiei Air Canada cu probleme tehnice au reușit să îi aducă în siguranță la sol pe cei 130 de pasageri aflați la bord.

Alertă aviatică. În urmă cu câteva clipe, pasagerii au fost aşteptaţi într-o sala specială, pusă la dispoziţie de autorităţi. În apropierea avionului Boeing 767 se află în continuare mai multe maşini de pompieri şi urmează ca în scurt timp aeronava să fie retrasă de pe pistă.

Citește și: Două avioane militare, cu cetăţeni francezi şi de alte naţionalităţi din China, au aterizat pe un aeroport militar din Franţa

Priceperea pilotului, tehnice şi imaginile furnizate de echipajul avionului militar care a zburat alături de aeronava cu probleme, pregătirea recepţie defectuoasă, toate aceste elemente au făcut aterizarea de urgenţă să fie perfectă.

Şi cu această veste bună se încheie o zi complicată la Madrid, unde aeroportul Barajas a fost  închis timp de oră din cauza prezenţei unei drone.

Activitatea este,  la această oră, aterizarea a fost cu impact minim, fără incident, fără urmări pentru cei 130 de pasageri.