La orice vârstă omul poate fi capabil de lucruri ieșite din comun. Ceea ce s-a petrecut în județul Hunedoara, și nu numai acolo, i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Nimeni nu se aștepta la un deznodământ specific celor mai tari telenovele.

În esență, o femeie de 63 de ani, din orașul Lupeni, este dată dispărută de fiul ei în ziua de 6 august, anul curent. Bărbatul a spus oamenilor legii că mama sa suferă de o serie de afecțiuni, fără a se preciza natura acestora, arată portalul www.glasul-hd.ro.

Fiul își sunase mama de mai multe ori, însă aceasta nu i-a mai răspuns, așa cum o făcea în mod normal. Tăcerea l-a făcut pe bărbat să alerteze autoritățile.

Citește și: Atac dur la adresa Laurei Cosoi! Dana Budeanu: Nu știu ce s-a întâmplat cu ea

În prima fază, polițiștii au mers la locuința femeii, însoțiți și de un echipaj de pompieri, pentru că nu se știa ce se poate întâmpla acolo. Însă era liniște aici.

În scimb, o vecină le-a spus că femeia pe care o căutau îi lăsase cheia de la apartament, ca să aibă grijă de casă.

Și unde a plecat proprietara? Au întrebat polițiștii. Vecina le-a spus ce știa de la cea plecată în călătorie. Anume că se duce la Reșița, la o ”cunoștință”. Mai multe nu știa vecina.

Ca atare, ancheta a fost extinsă și în județul Caraș-Severin. După ce fuseseră luate la puricat spitalele din Hunedoara, dar și autogările.

Din aproape în aproape, polițiștii au aflat unde se afla cea dispărută. Tocmai în comuna Târnova din județul Caraș-Severin.

Și acum vine surpriza cea mare. Femeia are cont pe Facebook și așa cunoscuse un bărbat. Din vorbă în vorbă, au decis să se întâlnească. Mai precis, ea să meargă la el acasă.

Femeia însă nu îți anunțase și propria familie despre planurile ei. Culmea e că cei doi se cunoscuseră cu vreo două săptămâni înaintea acestei escapade.

Văzându-i pe polițiști la ușă, femeia le-a spus senină că are de gând să se căsătorească cu bărbatul în casa căruia se afla. Oamenii legii nu au mai avut niciun răspuns în fața acestui deznodământ.