E împlinirea oricărei femei. Nimic nu se compară cu o astfel de realizare.

Presa americană anunță evenimentul fericit din viața unei mari cântărețe. Alanis Morissette a născut cel de-al treilea copil.

Vedeta are deja 45 de ani, dar asta n-a împiedicat-o să ducă la bun sfârșit acest vis. Un vis despre care ea însăși a vorbit nu cu mult timp în urmă.

Alanis a povestit, conform portalului www.verdict.ro, că a încercat de mai multe ori să rămână însărcinată și nu a reușit. A trecut și prin etape mai dificile în viața ei.

Dar acum, când visul a devenit realitate, Alanis se bucură. Ea a publicat un anunț pe rețelele de socializare chiar în ziua în care a născut al treilea copil. Un băiețel.

Citește și: Tiroida după sarcină: de ce este bine să faci un control endocrinologic după naștere?

”E aici! Winter Mercy Morissette- Treadway. 08.08.2019”, a fost anunțul ei. Atât de scurt anunțul, dar care ascunde în spatele ei un tumult de nebănuit al vieții.

Alanis este măritată cu rapperul Mario Treadway. Ei mai au încă doi copii, un băiat de opt ani, Ever Imri, dar și o fetiță de doi ani, Onyx Solace.

Cântăreața a spus nu o dată că și-a dorit trei copii. Iată că visul e împlinit acum.

”Întotdeauna mi-am dorit să am trei copii și au fost câteva provocări și câteva sarcini pierdute, așa că m-am gândit că nu voi reuși.

Mi-am dorit sarcina și m-am rugat pentru asta, am învățat foarte multe despre corpul meu, despre biochimie, despre imunitate și ginecologie de-a lungul acestui proces”, a povestit vedeta, nu demult, într-un amplu interviu acordat presei de peste Ocean.