Alain Delon a ajuns pe mâna medicilor în stare critică, după ce a suferit un accident cardio-vascular, dar și o hemoragie cerebrală. Viul actorului a spus ce se întâmplă în acest moment cu tatăl său.

“Tatăl meu a suferit un accident cardio-vascular şi o uşoară hemoragie cerebrală. El a fost operat la spitalul Pitié-Salpétriere, unde a fost internat trei săptămâni pentru îngrijiri. Toată familia a fost alături de el, fratele meu, sora mea, şi mama mea, Nathalie. Funcţiile sale fiind perfecte şi starea sa stabilizată, potrivit medicilor, a putut pleca în Elveţia şi se recuperează într-o clinică. Sora mea, care locuieşte acum în Elveţia, îi urmăreşte recuperarea de aproape şi ne ţine la curent cu progresele zilnice”, a spus fiu lui Delon, în urmă cu puțin timp.

Citește și: Drama unui celebru actor. Regizorul Ricky Dene Gervais este devastat: „Cel mai dulce suflet pe care l-am cunoscut vreodată...”

Menționăm că celebrul actor Alain Delon a suferit, în urmă cu puțin timp, un accident cardio-vascular și o hemoragie cerebrală. Starea sa este critică, dar stabilă, astfel că acesta a trecut cu bine peste șocul în cauză.

Fiul lui Delon a transmis că tatăl său a fost internat timp de trei săptămâni după operația suferită la spitlaul Pitié-Salpétriere, iar acum se recuperează în Elveția. Familia artistului i-a fost alături în toată perioada grea. Fiica lui Alain Delon a făcut și ea câteva precizări despre starea în care se află acum actorul, subliniind că a părăsit spitalul și că semnele recuperării sunt deja vizibile, el simțindu-se cu mult mai bine, potrivit