Alain Delon a revenit cu un nou interviu EXPLOZIV: „Urmează să devin peşte…”

Alain Delon a revenit cu un nou interviu EXPLOZIV: „Urmează să devin peşte…”
Alain Delon a revenit cu un nou interviu EXPLOZIV: „Urmează să devin peşte...”
Autor:

Alain Delon a REVENIT cu un nou interviu EXPLOZIV! Actorul a declarat că dacă nu ar fi fost propulsat în cinema de femeile care-l adulau şi care l-au ajutat să debuteze, ar fi putut deveni proxenet, relatează AFP.

La cei 82 de ani ai săi, starul francez a acordat un interviu exploziv publicat de ziarul Le Monde vineri, actorul explică faptul că „s-a trezit în această meserie datorită femeilor”.

„Ele sunt acelea care m-au făcut să fac cinema. Femeile sunt acelea care mă vor, îmi dau totul, femei care s-au îndrăgostit de mine. Ele au, minim, şase sau şapte ani mai mult decât mine. Vreau să văd atunci în ochii acestor femei că sunt cel mai frumos, cel mai mare, cel mai puternic şi de asta devin actor”, a relatat actorul.

Mai mult, actorul spunea că viaţa sa ar fi putut avea un alt curs, iar la revenirea sa din războiul din Indochina, în 1956, a fost un „gangster”:”Am femei într-un anumit cartier din Paris şi urmează să devin peşte. Dar, cum am femei şi într-un alt cartier din Paris (mai luxos, activ în mediul artistic şi care îi va deschide porţile – n.r.), devin un star”, relatează el.

În același interviu, actorul vorbește și despre cel mai mare regret al său: „Aş fi vrut, înainte să mor, să fac un film regizat de o femeie”, spune el. „Vă daţi seama că asta nu mi s-a întâmplat niciodată”, subliniază el.

„Nu vreau să continui lupta prea mult. Am o carieră atât de excepţională încât nu vreau să fac un film prea mult”, a spus actorul mitic, care a turnat peste 80 de filme şi a lucrat cu mari regizori precum Melville, Visconti, Losey şi Antonioni.

„Cineaştii cu care aş putea turna sunt morţi. Vă jur, astăzi, nu văd cine ar putea să-mi facă un film. Sau atunci trebuie să-mi prezinte o poveste extraordinară”, a mai spus el.

Înainte de a părăsi această lume, francezul are „intenţia să joace într-o piesă intitulată ‘Le Crépuscule d’un fauve’ (Crepusculul unei feline – n.r.), de Jeanne Fontaine”.

„Aştept să fiu restabilit fizic. Sper ca asta să se întâmple foarte repede”, a mai afirmat el.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X