Al treilea Război Mondial este un subiect înfricoșător de ultimă oră. Toată lumea vuiește deja, mai ales că teoria-bombă a fost lansată de Israel. Cristian Tudor Popescu a decis să intervină la Digi 24 în acest subiect alarmant din Orientul Mijlociu.

După ce baza americană din Irak a fost bombardată, președintele american Donald Trump a avut un mesaj pentru națiune.

Declarațiile președintelui american au fost comentate de gazetarul Cristian Tudor Popescu, potrivit ziaristului.

„Nu s-a consultat cu nimeni. Cu partenerii din NATO, cu Congresul American. A făcut acest gest în interesul său personal. 1 pentru că dorește să distrugă până la capăt construcția de securitate a lui Obama în relația SUA – Iran. Acesta ar fi interes electoral, căci cel mai probabil Trump se va bate cu cineva puternic. 2 dorește în felul acesta să dea impresia de hotărâre care să contrabalanseze faptul că este pus în procedură de suspendare în Congresul American.

”Totul e bine”. Și așa este. Totul e bine și pentru el

Citește și: Un cunoscut prezentator TV a declanșat avalanșa de critici la adresa lui CTP: „Cătușele, pe lângă un instrument de tortură...”

De partea cealaltă, cu un cinism egal, regimul de la Bagdad îi mulțumește, de fapt, lui Trump. Dar totul merge cum a spus Trump: ”Totul e bine”. Și așa este. Totul e bine și pentru el, și pentru dictatura din Iran. Nici acum, stăm și ne uităm la ușile acelea să iasă și să spună marele om. Ce să spună?

Hârjoneli care s-ar putea solda în continuare cu morți. Nu începe un Al Treilea Război Mondial.

Vom asista la acest joc de război între SUA și Iran, care, repet, este în avantajul ambelor conduceri”, a menționat CTP, la Digi 24.