Ingrediente necesare pentru cea mai delicioasă prăjitură cu brânză dulce:

400 gr faină
250 gr unt
500 gr branză dulce de vaci
4 linguri cacao
4 ouă
350 gr zahar
1 pachet zahar vanilinat
3 linguri amidon
100 gr smântână

Mod de preparare:

1. Freaca untul cu zaharul.
2. Amesteca faina cu cacaoa si incorporeaza totul in compozitia cu unt. Omogenizeaza.
3. Amesteca branza de vaci cu zaharul vanilinat, apoi cu smatana si oul. Omogenizeaza cu un blender.
4. Adauga amidonul.
5. Tapeteza o tava cu hartie de copt.
6. Pune in ea jumatate din aluat faramicios si intinde pe toata suprafata tavii.
7. Acopera cu crema pregatita, apoi cu restul de aluat.
8. Baga tava in cuptorul incins la 190 de grade C, pentru 40-45 de minute.

Citește și: Prăjitură ”Parlament”. Desert pentru pofticioși: se prepară rapid

Poftă bună!

Sursa: bzi.ro