}

Află totul despre SCANDALUL în care este implicată Meghan Markle. Uite cine a SĂRIT în apărarea ei

Află totul despre SCANDALUL în care este implicată Meghan Markle. Uite cine a SĂRIT în apărarea ei
Află totul despre SCANDALUL în care este implicată Meghan Markle. Uite cine a SĂRIT în apărarea ei
Autor:

Kate Middleton, ducesa de Cambridge, și-a luat în serios rolul de viitoare cumnată și a sărit în apărarea actriței Meghan Markle, viitoarea soție a lui Harry, după ce a fost criticată de o fostă colegă de școală.

„Lăsați-o pe Meghan în pace!”,  a declarat Kate. O fostă colegă de școală a logodnicei lui Harry, pe nume Ninaki Priddy a făcut pentru un tabloid dezvăluiri ce nu-i fac bine logodnicei Prinţului Harry. Ninaki și Meghan au fost colege la școală, și a spus despre vedetă că este „rece și calculată”, potrivit publicației New Idea.

Deranjată de vorbele spuse în vânt, Kate a luat imediat atitudine, după ce și ea a fost nevoită să treacă prin astfel de lucruri, după ce ea și prințul William și-au anunțat logodna.

„Kate a trecut prin asta și știe cât de grele pot fi primele săptămâni în familia regală. O asemenea cruzime aruncată asupra ta când ești în primele zile după anunțarea lodognei poate fi devastatoare”, a mai spus Ninaki.

”Catherine a suferit foarte tare după ce a fost criticată că este un om comun și i-au spus „obișnuită Kate”, iar faptul că Meghan este actriță și divorțată mulți oameni s-au văzut în măsură să arunce cu ouă în ea”, a declarat o sursă pentru publicația menționată.

Citește și: Andreea Esca NU a intrat din prima la facultate. Detalii neștiute

„Kate a decis să o ia pe Meghan sub aripa ei și să o protejeze de toate răutățile. Harry este ca un frate pentru Kate și ea nu l-a văzut niciodată mai fericit ca acum”, a mai spus sursa, precizând că ducesa de Cambridge vrea să facă tot ce îi stă în putință ca Meghan și Harry să aibă împreună un viitor cât mai frumos, potrivit libertateapentrufemei.ro.

EVZ MONDEN VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

Pe Emma Zeicescu o știe toată lumea, dar uite cu cine se iubește jurnalista!

EXPLOZIV! Un bucătar chef CELEBRU, acuzat de hărţuire sexuală! Nimeni NU se AȘTEPTA la așa ceva

EXPERIENȚĂ GROAZNICĂ! Cât a PLĂTIT Monica Bîrlădeanu pentru o MINCIUNĂ. ”Totul se prăbuşea în jurul meu…”

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X