Racii au darul premoniției, taurii se pricep la bani, iar peștii văd imaginea de ansamblu!  Mihai Voropchievici a dezvăluit ce putere secretă are fiecare zodie și cum se poate obține succesul dacă se cunosc aceste puteri nebănuite.

În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, numerologul Mihai Voropchievici a explicat că nativii fiecărei zodii în parte trebuie să cunoască aceste puteri. “De multe ori nu ne folosim de ele. Avem aceste puteri secrete, acele părți solariene, cele prin care strălucim, ieșim în evidență. Fiecare zodie e o forță prin acele caracteristici”, e de părere Voropchievici.

Citește și: Horoscop rune 9-15 Martie. Vesti uriase pentru o zodie: E anul lor!

Iată de ce trebuie să țină cont fiecare zodie în parte:

BERBEC. Este omul potrivit, la locul potrivit. Este un observator bun, simte ușor niște manifestări ale celor din jur.

TAUR. Vede ușor dincolo de toate barierele care ne înconjoară și trece neobservat. Îi simte foarte ușor pe profitori, are un simț bun în domeniul financiar.

GEMENI. Sunt cei care spun ce trebuie, când trebuie. Gemenii sunt buni oratori, guralivi și își găsesc ușor cuvintele.

RAC. Au darul premoniției. Au o colaborare bună în timpul somnului cu planul divin. Puterea lor este de a fi vizionari.

LEU. Leii știu când să tacă, dar și când să iasă în evidență. Ies în față prin faptul că sunt punctuali.

FECIOARA. Nativii din Fecioară se întâmplă să aibă informațiile înaintea celorlalți. Ei știu să se informeze și să analizeze. Știu foarte ușor cine le este prieten și cine nu.

BALANȚA. Au o meteahnă: pot să cunoască oamenii ca și cum ar fi intrat în mintea lor.

SCORPION. Scorpionul este o sită deasă care discerne fantastic, are o forță de a prelucra informațiile. Îl recunoaște pe cel din fața lui, pe care se poate baza. Are o ciudățenie a lui, poate, în comparație cu celelalte zodii, ieșită din comun: nu acceptă mincinoșii.

SĂGETĂTOR. Dând dovadă de un optimism ieșit din comun, își rezolvă singur toate problemel. De multe ori, nu are nevoie de ajutorul celor din jur. Este omul care se informează foarte mult.

CAPRICORN. Face mișcări gândite, programate, analizează. E acel croitor înțelept care măsoară de 10 ori și taie o singură dată. Uneori, mișcările acestea pe care le face Capricornul, mai ales când e nemulțumit, sunt radicale.

VĂRSĂTOR. Și ei sunt vizionari. Anticipează foarte bine, sunt jucătorii de șah care anticipează trei mutări ale adversarului. Citesc gândurile și obțin foloase prin puterea minții lor.

PEȘTI. Văd totul în ansamblu, știu tot ce mișcă în jurul lor. Văd tot ce mișcă în jurul lor și au o privire atotcuprinzătoare.