Află cine o va înlocui pe Alina Manolache la Digi 24. De vineri, CTP va avea o nouă colegă de platou.

Alina Manolache, fosta prezentatoare a emisiunii ”Cap Limpede” de la Digi 24, și-a dat demisia, iar gazetarul Cristian Tudor Popescu va avea o nouă colegă de platou.

Află cine o va înlocui pe Alina Manolache la Digi 24. Recent, postul TV a anunțat cine va prezenta emisiunea “Cap limpede”, la care Cristian Tudor Popescu este invitat permament. Noua comentatoare va fi jurnalista Roxana Lăzărescu.

Emisiunea va intra în grila de programe de vineri, 10 ianuarie, de la ora 21.00, potrivit adevărul.ro.

Citește și: Un cunoscut prezentator TV a declanșat avalanșa de critici la adresa lui CTP: „Cătușele, pe lângă un instrument de tortură...”

Reamintim că CTP a renunţat, după cinci ani, să mai apară ca invitat în emisiunea “Jurnal de seară”, moderată de Cosmin Prelipceanu.

Reamintim că ultima apariție a lui CTP în emisiunea lui Cosmin Prelipceanu s-a lăsat cu ceartă. Supărat, gazetarul a avertizat atunci pe Facebook că nu va mai colabora cu Digi24 dacă va mai vedea una-două emisiuni din astea.

„Când am apărat cu duritate Digi24 în fața pretenției dlui Mihai Șora-emag ca postul să se desființeze, pentru că s-ar fi aservit PSD, am spus că dacă voi constata eu compromiterea postului Digi24, nu mă mai vedeți prin studio.

Un prim pas spre acest gest a fost făcut aseară, prin emisiunea realizată de primarul general G. Firea, avându-i ca public de figurație pe dnii C. Prelipceanu și R. Kiss. Firea a vorbit 80% din timpul emisiunii, plasând tot ce a vrut. Principala ocupație a dlui Prelipceanu a fost să tacă asurzitor și să dea din cap aprobator. Când a pus una dintre cele nu știu dacă mai mult de 5 întrebări, dl Prelipceanu a avut un ton prevenitor, de scuză, ca să nu zic umil, „Nu vă supărați, doamnă primar general, totuși trebuie să vă întreb ceva…”, a scris jurnalistul pe social media.