Afirmații incendiare făcute de Florin Călinescu. După gafa făcută de Premierul Viorica Dăncilă  de a-i acorda “prezumţia de vinovăţie” Laurei Codruţa Kovesi, Florin Călinescu, celebrul actor care a renunțat la televiziune pentru politică, a reacționat dur pe Facebook.

„Sunt undeva unde ora României e opt dimineata. Cam cât e si in capul dl. Viorica. Îi multumesc! Pentru cā, cu ocazia nominalizārii româncei noastre pentru pozitia de procuror sef al Europii, manechina cromoplatinului a extras din pântecele neantului un nou concept. Prezumtia de VINOVĀTIE. Nu aveam articolul de baza pentru noul meu cod penal. vioricuto, vasilico, ai dreptate! Toti suntem suntem vinovati ca dupa ce Iliescu i-a indesat pamantul in gura lui Ceasca (n.r. – Ion Iliescu), nu am pus Tara pe orbita adevarului, bunāstārii, cinstei si toate cele!”, a fost comentariul dur făcut de îndrăgitul actor Florin Călinescu pe Facebook.

Citește și: Drama unui celebru actor. Regizorul Ricky Dene Gervais este devastat: „Cel mai dulce suflet pe care l-am cunoscut vreodată...”

În acest sens, Laura Codruța Kovesi a spus că nu comentează afirmațiile premierului Viorica Dăncilă potrivit cărora Guvernul român nu o susține din cauza problemelor din justiție, precizând însă că acuzațiile care au fost aduse asupra ei sunt lămurite, existând decizii definitive ale ÎCCJ în acest sens.