Afirmatie socanta! El este PRESEDINTELE care a desfiintat-o pe Brigitte Macron. Atac dur: „Chiar e boccie”

Ministrul brazilian al Economiei a reluat atacurile la adresa înfățișării primei doamne a Franței, după modelul președintelui Bolsonaro.

Paulo Guedes, ministrul brazilian al Economiei, a apreciat joi că Brigitte Macron, soția președintelui francez, „chiar e boccie”, lansând o nouă șarjă la adresa felului în care arată prima doamnă de la Paris, scrie AFP.

„Președintele (Bolsonaro) a spus-o și este purul adevăr. Această femeie chiar e boccie. (A mulher é feia mesmo)”, a spus Guedes, unul dintre miniștrii-cheie ai guvernului brazilian, la o dezbatere cu oamenii de afaceri organizată la Fortaleza. După o pauză, ministrul a continuat zâmbind: „Nu există femeie urâtă… Doar femei privite din unghiuri greșite…”

Citește și: Scandal între nevestele președinților! Soția lui Francois Hollande, turbată de furie! Ce are de împărțit cu Brigitte Macron

Președintele Emmanuel Macron a devenit ținta lui Jair Bolsonar după ce a cerut o intervenție a G7 (din care Brazilia nu face parte!) în Amazonia, pentru a stinge incendiile și a reglementa situația zonei.

Liderul rancez a cerut o reducere a suveranității Braziliei în această zonă pe care a catalogat-o ca „a noastră”.

Analizele imaginilor transmise din satelit au dovedit că incendiile de anul acesta din Amazonia nu au fost nici pe departe cele mai din istorie și că au fost provocate de agricultori, care își defrișau terenurile invadate de junglă pentru lucrările noului an.

O persoană particulară a postat pe Facebook, în perioada afirmațiilor lui Emmanuel Macron, o imagine cu el și soția sa, alături de o imagine cu Bolsonaro și consoarta acestuia. Comentând felul cum arată cele două femei, brazilianul a comentat: „Acum înțelegeți de ce Macron se ia de Bolsonaro?”

Bolsonaro însuși a intrat pe Facebook pentru a comenta imaginile: „Nu-l mai umili, tipule”, a scris președintele.

Mulți brazilieni și-au prezentat scuzele Brigittei Macron pentru grosolănia lui Bolsonaro, iar prima doamnă a Franței a ținut să le mulțumească pe 29 august: „Muito obrigada!”, a spus prima doamnă.