Afirmatie neasteptata! Uite ce spune Virgil Iantu despre Patriarhie: „Institutia de astazi care conduce Biserica a devenit un …”

Virgil Iantu a vorbit despre credinta! In ciuda faptului ca este fiu de preot, timisoreanul are o parere clara despre biserica, mai exact despre ce a ajuns sa insemne aceasta institutie.

„Din păcate, instituţia de astăzi care conduce Biserica a devenit un bussines enorm cu palate şi catedrale care sunt ale neamului şi în care ar încăprea câteva spitale bune. Eu nu am auzit această instituţie, şi poate greşesec, să vină de la Patriarhie şi să spună ‘Uitaţi ce spital am construit, ‘Uitaţi ce şcoală am renovat. Nu am auzi de aşa ceva. Asta înseamnă credinţă, să fii un preot adevărat. Să pui binele celui de lângă tine mai presus de binele tău. Eu nu văd aşa ceva acolo’, a declarat Virgil Iantu, pentru OK! Magazine.

Reamintim ca in urma cu ceva timp, prezentatorul TV a dezvaluit care este motivul pentru care nu s-a cununat religios, in ciuda faptului ca tatal sau este preot. Potrivit dezvaluirilor din acea perioada, Virgil Iantu a comentat despre un episod neplacut cu un preot.