Adriana Trandafir, viața marcată după divorț a împins-o spre un gest necugetat:„ Renunț la viață…”

Adriana Trandafir, actrița care interpretează rolul Linei în serialul ”Fructul Oprit”, în vârstă de 62 de ani, a ”jucat” un rol greu, când ea și soțul său au pus punct căsniciei. Atunci Ștefan Propriul, fiul lor, a fost încredințat tatălui de către judecători, moment ce a împins-o spre un gest necugetat. Despre acest incident a povestit chiar celebra actriță pentru VIVA!.

“Nu actrița Adriana Trandafir a pierdut copilul, ci mama Adriana Trandafir. Meseria nu avea nicio legătură. M-am gândit de multe ori dacă tot așa ar fi stat lucrurile dacă eram vânzătoare. Știu că, în aceeași perioadă, a divorțat și Anca Sigartău, și judecătorii de pe Pământ i-au încredințat cei trei copii ei. Acum, dacă mă întrebi, nici nu știi ce să mai crezi despre justiția de pe Pământ, sunt sigură că cea din Cer mi-a dat dreptate mie”, a declarat Adriana Trandafir pentru VIVA!.

“M-am gândit să renunț la viață”

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Durerea a fost extrem de mare când propriul său tată a fost martor împotriva sa la divorţ: „Rămăsesem fără familie, fără copil, fără părinți, fără niciun sprijin. Se pare că profesia a fost cea care m-a ajutat. A fost o clipă în care m-am gândit să renunț la viață, la tot, dar îngerul meu mi-a zis: “Nu, nu, tu ai un drum de făcut și mai avem lucruri de rezolvat!”. M-a lăsat să fiu încercată ca să îmi dau seama că orice copil are nevoie de un părinte luptător, puternic, nu căzut, nu în genunchi, nu de un om care să-și plângă de milă, pentru că, altfel, nu poți fi exemplu pentru nimeni”, a mai menţionat Adriana Trandafir pentru aceeaşi sursă.