Adriana Iliescu a dezvaluit marele sau secret! Cea mai batrana mama din Romania a spus CINE este de fapt tatal Elizei

Cea mai bătrână mamă din România, Adriana Iliescu, a declarat că fiica ei a întrebat-o despre tatăl acesteia. Pentru moment, ea a amânat clipa în care îi va spune adevărul fiicei sale.

Când Adriana Iliescu a născut, a devenit cea mai bătrână mamă din România, ținând primele pagini ale presei multă vreme. Cei mai mulți au criticat-o pentru faptul că și-a dorit să aducă pe lume un copil la o vârstă atât de înaintată, la 66 de ani, dar fosta profesoară universitară își crește fiica fără să se lase afectată de ce spun ceilalți.

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

Eliza Iliescu, care acum este deja o domnisoara in toata regula, a inceput sa puna intrebari despre tatal sau. Aceasta a întrebat-o pe Adriana cine este el și unde se află, dar femeia a preferat să păstreze secretul, momentan.

„M-a întrebat unde e taticul ei. I-am spus că tăți este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară. Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul”,a mărturisit Adriana Iliescu. Din nefericire, sansele ca Eliza sa-si cunoasca tatal sunt aproape inexistente.

Adevărul este că, în cazul fertilizărilor in vitro, donatorii sunt anonimi, așa că Eliza nu va afla niciodată cine este bărbatul care a contribuit la îndeplinirea visului Adrianei Iliescu de a avea un copil.

Fiica celei mai bătrâne mame din România, Eliza Maria Bogdana Iliescu, s-a născut pe data de 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulești. Mama ei a făcut eforturi uriașe pentru a găsi un medic care să-i facă fertilizare in vitro la vârsta de 66 de ani.