Adriana Bahmuțeanu, reacție șocantă la adresa lui Cumpănașu! Zilele trecute, Alexandru Cumpănașu și-a anunțat intenția că dorește să candideze la alegerile prezidențiale ce vor avea loc în aceast an, însă acest anunț a provocat numeroase reacții în rândul oamenilor. Printre aceștia se numără și jurnalista Adriana Bahmuțeanu.

Pe pagina sa de socializare, Adriana Bahmuțeanu îl critică în termeni duri pe Alexandru Cumpănașu cu privire la participarea acestuia la alegerile prezidențiale.

„Cumpănașu se vrea președinte! Știrea asta i-a lăsat pe mulți cu gura căscată, inclusiv pe mine, deși m-am tot întrebat cine va profita de pe urma tragediei de la Caracal. Sunt convinsă și că dl. Cumpănașu nu avea nici relații foarte apropiate cu vărul sau (altfel ar fi scos în presă poze cu familia), nici că a dat dovadă de prea multă empatie cu victimele, după reacțiile sale televizate reci și vehemente, dar că tot tămbălăul are un scop. Dar Cumpănasu, cu toată doza lui de ipocrizie, a devenit azi țintă bombardamentului mediatic al părerologilor care vor să îl transforme din erou național (cum a devenit între timp) într-un impostor ce calcă pe cadavre (inclusiv cel al nepoatei) că să își atingă scopurile”, a afirmat Adriana Bahmuțeanu.