Adriana Bahmuțeanu face DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre activitatea „medicului” fals: „Avea o metodă de anestezie foarte ciudată…”

Adriana Bahmuțeanu face DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre activitatea „medicului” fals: „Avea o metodă de anestezie foarte ciudată…”
Adriana Bahmuțeanu face DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre activitatea „medicului” fals: „Avea o metodă de anestezie foarte ciudată...”
Autor:

După scandalul monstru din ultimul timp în care este implicat „medicul” fals Matthew Mode care s-ar numi de fapt Matteo Politi, un italian din Veneţia, cu doar 8 clase absolvite, vedetele de la noi au făcut declarații despre el.

Printre ele se numără și Adriana Bahmuțeanu, care afirmă că l-a cunoscut pe chirurgul fals și că avea o metodă ciudată de anestezie. Fosta soție a lui Silviu Prigoană a povestit cum şi-a dat seama că este ceva în neregulă cu Matthew Mode. Din fericire, jurnalista nu a trecut prin mâinile „medicului”, ci a participat la deschiderea unei clinici unde chirurgul fals opera.

”Am fost invitată la deschiderea unei clinici şi am avut ocazia să îl cunosc pe acest excroc, bine nu ştiam că aşa e. Avea o metodă foarte ciudată de anestezie, spunea că nu anesteziază decât local în cazul unui implant mamar. El susţinea că se poate! Nu mi-a inspirat deloc încredere. Avea o metodă de anestezie foarte ciudată. Injecta în cadrul evenimentului, cui se oferea, nu avea nicio problemă. (…) Ne-a arătat nişte poze cu operaţiile din Italia. Am văzut câteva doamne foarte încântate de ceea ce făcea el. El spunea că face orice operaţie estetică cu anestezie locală. Eu l-am văzut cum injecta fără mănuşi”, a spus Adriana Bahmuţeanu, la Antena Stars.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X