evzmonden.ro Web analytics

Adriana Bahmuțeanu, DEZVĂLUIRI INCENDIARE din viața personală: ”Îmi doresc o căsnicie…” Nimeni NU se mai aștepta la ASTA!

Adriana Bahmuțeanu, DEZVĂLUIRI INCENDIARE din viața personală: ”Îmi doresc o căsnicie…” Nimeni NU se mai aștepta la ASTA!
Adriana Bahmuțeanu, DEZVĂLUIRI INCENDIARE din viața personală: ”Îmi doresc o căsnicie...” Nimeni NU se mai aștepta la ASTA!

Adriana Bahmuțeanu a fost căsătorită cu Silviu Prigoană, alături de care are doi copii, însă în urma neînțelegerilor, cei doi au divorțat. Prezentatoarea TV a mai fost căsătorită înainte de omul de afaceri cu un bărbat mult mai în vârsta ca ea, însă vedeta este optimistă şi vrea să se mărite din nou.

“Am avut 48 de procese (n.r. – cu fostul soț) și mai am două… Acestea mi-au mâncat timpul. Să te duci om nevinovat și să stai opt ore la investigații criminale cu toți tâlharii nu e foarte plăcut, dar s-au terminat cu bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Îmi doresc o căsnicie, dar cu o altă persoană. Atât timp cât și copii își vor dori asta, de ce nu? Ei vor zice da în locul meu. Viața mea merge înainte. În primul rând, trebuie să avem iubire, ca să ne menținem tineri. Să dăm iubire și să primim iubire”, a povestit Adriana Bahmuțeanu în exclusivitate pentru Libertatea.

În ultima perioadă de timp, fosta soție a lui Prigoană a dispărut și de pe micul ecran, și din viața publică, însă și-a făcut apariția la un eveniment monden. Vedeta a explicat cărui fapt s-a datorat această “retragere” a sa din televiziune: “În ultima vreme, nu am mai ieșit din găoace, cum se zice, nu am avut timp și nici chef. Acum, odată cu primăvara, am renăscut și am început să ies, să scot capul, ca gușterul. Copiii îmi ocupă tot timpul, ei merg mereu cu mine, sunt lipiți. Fac multe lucruri, mă ocup în primul rând de ei. E o vârstă pe care vreau să o trăiesc odată cu ei. Îi duc dimineața la școală, îi iau la prânz, mâncăm, facem lecții, alte activități, ieșim în oraș. Pentru că s-au aglomerat mai multe chestiuni din viața mea privată, m-am retras din televiziune pentru o lună, două, trei, să-mi pun viața în ordine. Am însă în continuare o colaborare cu Antena Group”, a mai adăugat Adriana Bahmuțeanu.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X