Adriana Bahmuteanu, BATUTA CRUNT! Vedeta nu a mai suportat si a povestit TOT: „Nu pot să respir. De la mai multe lovituri…”

Adriana Bahmuteanu, BATUTA CRUNT! Vedeta nu a mai suportat si a povestit TOT: „Nu pot să respir. De la mai multe lovituri…”
Adriana Bahmuteanu, BATUTA CRUNT! Vedeta nu a mai suportat si a povestit TOT: "Nu pot să respir. De la mai multe lovituri..."

Adriana Bahmuteanu a cedat si s-a hotarat sa dezvaluie adevartul motiv pentru care este nevoita sa suporte numeroase interventii chirurgicale. 

Se pare ca din pricina agresiunilor suferite in timpul casniciilor sale, vedeta va trebui sa sufere o interventie chirurgicala la nas.

„Eu sunt dependentă de tot felul de picături. Nu pot să respir. De la mai multe lovituri. Nu mai are rost, asta e viaţa. Îi mulţumesc şi pentru asta. S-a întâmplat. Am fost la doctor, aveam fractură de piramidă nazală. Asta e, s-a întâmplat. Nu cred că şi-a dorit neapărat lucrul ăsta. Şi-a cerut scuze, nu mai intru în detalii că sunt urâte. Şi cu soţul dinainte s-a întâmplat. Nasul meu e tamponat de foştii mei soţi. Nasul s-a vindecat între timp, dar s-a vindecat strâmb”, a afirmat Adriana Bahmuțeanu.

Dupa spusele vedetei, interventia chirurgicala nu este una simpla, iar aceasta va suferi o operatie deschisa de cinci ore.

„A avansat medicina. Grefa pe care ţi-o ia de la coastă nici nu se vede. E o operaţie deschisă de cinci ore. Nu am timp că m-aş fi operat de acum un an”, a concluzionat Adriana.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X