O vedetă TV are problemele grave de sănătate! „Există risc de deces…”

O vedetă TV are problemele grave de sănătate! „Există risc de deces…”
O vedetă TV are problemele grave de sănătate! „Există risc de deces...”
Autor:

O vedetă TV are problemele grave de sănătate! „Există risc de deces…”

Adriana Bahmuțeanu are probleme de sănătate! Vedeta TV va ajunge din nou pe masa de operație. În emisiuneaXtra Night Show, de la Antena 1, Adriana Bahhmuțeanu a explicat că urmează să treacă printr-o intervenție chirurgicală dificilă. Este vorba despre o plasă pe care medicii i-au pusă în urmă cu cinci ani s-a rupt și s-a agățat de intestine.

„Eu acum cinci ani am avut o operaţie, am avut multiple hernii. Mi s-a pus o plasă, dar pentru că am făcut efort, acea plasă s-a rupt. Este unde băgată printre maţe. Ghinion de neşansă. Probabil e o greşeală, dar nu mai contează. De vreo lună am început să fac investigaţii pentru că mă durea în partea stângă. Nu oricine poate să facă o asemenea operaţie. Nu se bagă oricine la aşa ceva. Există risc de deces. Urgenţă este când plasa agăţată în intestine rupe un intestin. Se poate întâmpla oricând”, a mărturisit fosta soție a lui Silviu Prigoană.

„Urmează să fac nişte investigaţii şi să mă hotărăsc când mă voi opera. Mi-a fost foarte greu să găsesc medicul potrivit, dar l-am găsit. Nu ştiu dacă mai putem programa. Este o urgenţă”, a mai adăugat Adriana Bahmuțeanu.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X