Adriana Bahmuteanu a rupt tacerea si a oferit noi informatii despre cum decurge relatia cu fostul sau sot, Silviu Prigoana, cel cu care are doi copii.

“Dacă îmi aduc bine aminte, da, am avut 80 de procese și plângeri penale. Aveam ziua și instanța. Ajunsesem să merg la tribunal ca la mine acasă. Acum suntem la final, trebuie doar să se mai stabilească domiciliul copiilor, însă ei au crescut, sunt mari iar decizia nu mai contează pentru că vor alege singuri unde își doresc să stea. Se înțeleg foarte bine cu tatăl lor, el și-a asumat toate cheltuielile, stau la el de câteva luni, pentru că după operația de ocluzie intestinală mi-a fost foarte greu să mă mobilizez. Și acum sunt în recuperare. Da, Silviu m-a ajutat foarte mult în această perioadă, i-a plimbat pe copii prin America, prin țară, le-a cumpărat ce au vrut”, a declarat pentru Click! Adriana Bahmuteanu.

Citește și:

In ciuda faptului ca baietii au o relatie frumoasa cu tatal lor, scandalul dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana ii afecteaza psihic pe Eduard si Maximus.