Adriana Bahmușeanu, MĂRTURIE ȘOCANTĂ după 5 DIVORȚURI cu SCANDAL. A venit momentul să…

Adriana Bahmușeanu, MĂRTURIE ȘOCANTĂ după 5 DIVORȚURI cu SCANDAL. A venit momentul să…
Adriana Bahmușeanu, MĂRTURIE ȘOCANTĂ după 5 DIVORȚURI cu SCANDAL. A venit momentul să...
Autor:

După ce a divorțat de cinci ori cu scandal de Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu nu s-a mai căsătorit, iar acum jurnalista a mărturisit că își dorește foarte mult să își refacă viața. Pentru asta, vedeta a luat calea bisericii, fiind convinsă că minunile se întâmplă, atunci când „ai sufletul curat”.

„Vreau să mă căsătoresc. Minunile se întâmplă când ai sufletul curat şi te rogi cu adevărat. Am avut o perioadă în care făceam cu mama turul bisericilor, în ultima vreme am devenit din nou creştin practicant. Sunt altele cu cinci copii care şi-au găsit bărbat”, a spus Adriana Bahmuţeanu la XNS.

Reamintim că de curând, Adriana Bahmuțeanu i-a adus acuzații grave fostului soț! Fosta prezentatoare tv a dezvăluit într-o emisiune TV că fostul ei soț, Silviu Prigoană, a fost tratat, în urmă cu doi ani, într-o clinică de psihiatrie.

„În urmă cu câteva emisiuni spunea că el nu are nicio boală şi că eu sunt nebuna. Actele astea sunt răspunsul unei clinici unde Prigonă a fost tratat. Prigoană a reclamat nişte probleme de memorie. Clinica este de psihiatrie”, a povestit jurnalista la XNS.

„Clinica a răspuns că Silviu Prigoană a fost prezent, în urma apariţiei unor tulburări de memorie, la un examen psihologic. În prezent, domnul Prigonă nu este în evidenţa noastră pentru niciun tratament”, a fost răspunsul clinicii oferit în 2017, în urmă cu doi ani.

Reamintim că Silviu Prigoană este din nou în scandal cu fosta soție, Adriana Bahmuțeanu. Afaceristul a reclamat-o pe mama copiilor săi la poliție, după ce aceasta l-ar fi legat de picioare pe unul dintre copiii lor.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X