Adrian Titieni mai primeşte o lovitură! Adrian Titieni, actorul care a fost pus recent într-o situaţie jenantă, după ce fosta soție, Adriana, a fost surprinsă sărutându-se cu Alexandru Papadopol, a condus autoturismul sub influența băuturilor alcoolice.  În acest sens, actorul care a jucat serialul în „Fructul oprit”, urmează să fie trimis după gratii, într-un dosar în care a fost condamnat la opt luni de închisoare, cu amânarea pedepsei, informează spynews.ro.

„Stabileşte în sarcina inculpatului TITIENI ADRIAN IOAN, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, o pedeapsă de 8 (opt) luni închisoare. În baza art. 83 C.p., dispune amânarea aplicării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani, stabilit potrivit dispoziţiilor art. 84 C.p., care curge de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri”. Sentinţa a fost dată la finele anului 2017, rămânând definitivă prin neapelare, iar peste câteva săptămâni se încheie termenul de supraveghere.

Citește și: Drama unui celebru actor. Regizorul Ricky Dene Gervais este devastat: „Cel mai dulce suflet pe care l-am cunoscut vreodată...”

Conform legii, în cazul lui Adrian Titieni există două variante: 1) să scape definitiv de pedeapsă, dacă demonstrează că s-a reabilitat în aceşti doi ani; 2) să fie trimis după gratii, dacă nu a urmat cu stricteţe dispoziţiile instanţei.

Reamintim că Adrian Titieni a fost extrem de afectat  după ce în spațiul public au apărut informații conform cărora fosta soție, actrița Adriana Titieni, are o relație cu Alexandru Papadopol, fostul partener de viață al Ioanei Ginghină. Prietenii apropiați ai actorul au menționat că Adrian nu dorește să vorbească despre acest subiect.

”Adi este distrus. Nu se gândea nici o clipă că poate să primească această lovitură de la un coleg de scenă, de la omul cu care joacă în aceeaşi piesă de trei ani. Este foarte afectat şi se gândeşte la copii. El este un tip foarte discret, mereu şi-a văzut de ale lui, chiar dacă a avut probleme în căsnicie, avea un calm deosebit şi masca orice necaz. Fix aşa face şi acum, preferă să nu vorbească despre situaţia asta, însă este dărâmat”, au declarat surse din anturajul actorului şi regizorului Adrian Titieni.