Adrian Titieni este distrus după ce în spațiul public au apărut informații conform cărora fosta soție, actrița Adriana Titieni, are o relație cu Alexandru Papadopol, fostul partener de viață al Ioanei Ginghină.

Potrivit click.ro, imaginile cu Adriana Titieni și Alexandru Papadopol îmbărățisându-se și sărutându-se nu i-au picat deloc bine. Prietenii apropiați ai actorul au menționat că Adrian nu dorește să vorbească despre acest subiect.

”Adi este distrus. Nu se gândea nici o clipă că poate să primească această lovitură de la un coleg de scenă, de la omul cu care joacă în aceeaşi piesă de trei ani. Este foarte afectat şi se gândeşte la copii. El este un tip foarte discret, mereu şi-a văzut de ale lui, chiar dacă a avut probleme în căsnicie, avea un calm deosebit şi masca orice necaz. Fix aşa face şi acum, preferă să nu vorbească despre situaţia asta, însă este dărâmat”, au declarat, pentru sursa citată, surse din anturajul actorului şi regizorului Adrian Titieni.

Citește și: Drama unui celebru actor. Regizorul Ricky Dene Gervais este devastat: „Cel mai dulce suflet pe care l-am cunoscut vreodată...”

Pentru cei ce nu știu, Alexandru Papadopol și Adrian Titieni joacă împreună de trei ani în piesa de teatru „O spovedanie”, însă nu se știe dacă următoarea reprezentație care este programată în septembrie va mai avea loc sub aceeași distribuție.

”Adrian nu vrea să stea faţă în faţă, pe aceeaşi scenă cu Alexandru Papadopol, cel pe care l-a ajutat atât de mult… Probabil că nu vor mai fi colegi în această piesă de teatru”, a mai spus aceeiași sursă pentru click.ro.