Adrian Sârbu a primit lovitura vieții! La cei 64 de ani, celebrul afacerist și om de televiziune român de origine evreiască, are probleme majore și riscă să stea ani buni după gratii. Oamenii legi au decis că probele aduse de procurori au fost administrate legal.

Adrian Sârbu, patronul Mediafax și Ziarul Financiar și fondatorul Pro TV, a primit o veste cruntă din partea Curții de Apel București. Instituția dispune începerea judecății  celebrului om de televiziune având în vedere probele legale din dosar.

„… constată legalitatea sesizării instanței cu rechizitoriul nr. 332/P/2014 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiție, Secția de urmărire penală şi criminalistică astfel cum a fost remediat prin ordonanța din data de 30.09.2019 a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție, Secția de urmărire penală şi criminalistică, a administrării probelor, cu respectarea dispozițiilor art. 114-123 din codul de procedură penală, cu excepția celor excluse prin încheierea din data de 24.06.2019 a judecătorului de cameră preliminară din cadrul Curții de Apel București în dosarul 2270/2/2016 a1**, precum şi a efectuării actelor de urmărire penală. În baza art. 346 alin. (4) ?i 41 Cod procedură penală dispune începerea judecății cauzei…”, se arată în decizia Curții.

Citește și: Andreea Bălan recunoaște: „Aveam nevoie de această lecție”

Citește continuarea…