Adrian Nastase il desfiinteaza pe Klaus Iohannis! Fostul premier a facut declaratii dupa ce presedintele Romaniei i-a retras decoratia.

„Am făcut plângere și vom ajunge în instanță întrucât îl consider un gest discreționar. M-am referit la un personaj celebru, la Iuliu Maniu, însă unii nu au înțeles.

A te raporta la ceea ce s-a întâmplat acum 12 ani, este absolut aberant. Mi se pare un gest absolut meschin.

Probabil că instanța sau CCR va trebui să decidă. Pentru cei care nu sunt în stare să judece singuri, ar trebui introduse niște grile care să-i ajute în situații în care sunt oarecum confuzi”, a spus Adrian Nastase la România TV.

Citește și: Un fost Premier al României îl dă în judecată pe CTP

In momentul in care Victor Ciutacu l-a intrebat cum isi explica faptul ca nici Traian Basescu nu a facut un acest gest, Adrian Năstase a afirmat ca „Băsescu are un anumit gen de inteligență socială, pe care nu cred că poate să i-o pună cineva la îndoială și el știa foarte bine pentru ce am fost condamnat”, adaugand ca a fost condamnat in baza unor „raționamente logico-juridice”, neexistand probe, scrie DCNews.ro.

„Mie mi se pare absolut oribil, el este cel m-a invitat la Cotroceni”, a mai spus Năstase.

„Un mic secret îl spun, eu am făcut o plângere la CEDO pentru al doilea dosar, în care se cer anumite clarificări din partea Guvernului. Poate era nevoie să existe o anumită coincidență în zona asta”, a adăugat fostul premier.