}

Adrian Mutu și Alexandra Dinu au îngropat securea războiuluiI? Gestul care deschide calea spre o împăcare

Adrian Mutu și Alexandra Dinu au îngropat securea războiuluiI? Gestul care deschide calea spre o  împăcare
Adrian Mutu și Alexandra Dinu au îngropat securea războiuluiI? Gestul care deschide calea spre o împăcare
Autor:

Adrian Mutu și Alexandra Dinu au îngropat securea războiuluiI? “Briliantul”, cel mai bun marcator din istoria naționalei României, s-a împăcat cu fosta soție, în ceea ce privește plata datoriei de 140.000 de euro, pensia alimentară pentru Mario, primul copil al fostului internațional.

După divorțul celor doi, pensia lunară cuvenită pentru Mario a fost de 5.000 de euro lunar. Însă, din 2014, Adrian Mutu ar fi “uitat” să mai contribuie la creșterea și educarea copilului lor, motiv pentru care magistrații au decis ca fotbalistul să plătească 140.000 de euro.

La finalul lunii iulie, Adrian Mutu a primit o veste teribilă! A fost obligat de instanță să-i plătească fostei soții Alexandra Dinu o datorie de 140.000 de euro, reprezentând pensia alimentară pentru Mario, de la care fostul internațional s-ar fi sustras în ultimii ani. Chiar dacă a încercat el să obțină clemență prin mai multe căi de atac, judecătorii au fost categorici!

Lucrurile s-au schimbat radical în această toamnă. Pentru că Adrian Mutu și actrița Alexandru Dinu au ajuns la un consens privind plata datoriei. Cel puțin asta reiese din decizia magistraților. Care, pe 5 octombrie, au suspendat judecata. De precizat că la cererea celor două părți implicate. Cel mai probabil, “Briliantul” și-a asumat plata banilor.

Așadar, Adrian Mutu și Alexandra Dinu nu mai au nicio tangență cu instanța privind plata celor 140.000 de euro și că s-au împăcat. Au renunțat la proces și lucrurile au revenit, se pare, la normal între cei doi, conform informațiilor obținute în exclusivitate de CANCAN.RO.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X