}

ADRIAN IOVAN A MURIT. Ce a scris Romanița Iovan, după moartea lui Adrian Iovan

ADRIAN IOVAN A MURIT. Ce a scris Romanița Iovan, după moartea lui Adrian Iovan
ADRIAN IOVAN A MURIT. Ce a scris Romanița Iovan, după moartea lui Adrian Iovan

Romanița Iovan, fosta soție a lui Adrian Iovan, împreună cu Irina Iovan, fiica din prima căsătorie a lui Adrian Iovan, se vor ocupa de înmormântarea acestuia. Chiar dacă relațiile lor nu au fost apropiate, moartea lui Adrian Iovan le-a determinat să fie alături una de cealaltă, în această tragedie. Cele două se ocupă de înmormântarea lui Adrian Iovan, iar pe contul de Facebook al Romaniței Iovan a fost publicat, aseară, un mesaj referitor extrem de emoționant.

„Stimate Doamne, stimaţi Domni, Cu regret vă informam că trupul neînsufleţit al pilotului ADRIAN IOVAN va fi depus mâine (azi, n.r.), joi 23 Ian 2014, între orele 07.00 – 10.00 a.m. la Şcoala de Aviaţie, din str Graţioasa, nr. 13 – sector 1. Începand cu orele 11.00 sicriul va ajunge la Biserica Sf Ilie Rahova, din str Sfântul Ilie, nr. 5 – sector 4 Bucureşti, unde va rămâne până vineri, 24 Ian 2014, când, începând cu ora 13.00 va avea loc slujba de înmormântare. După finalizarea slujbei înhumarea va avea loc la Cimitirul Bellu Catolic, din sos Olteniţei, nr. 3 – 5, sector 4. Cu respect, Irina IOVAN, Romaniţa IOVAN”.

Adrian Iovan a murit luni după-amiază. El pilota un avion de mici dimensiuni care transporta o echipă de medici. Încă nu se cunosc motivele exacte – să bănuiește o defecțiune tehnică și vremea nefavorabilă – însă Adrian Iovan a fost nevoit să efectueze o aterizare de urgență.

Avionul a aterizat într-o zonă muntoasă, greu accesibilă. În urma impactului, Adrian Iovan a murit. La fel și o tânără rezidentă de numai 23 de ani.

Adrian Iovan avea 55 de ani. Era unul dintre cei mai experimentați piloți din România, iar notorietatea sa a crescut în urma mariajului cu Romanița Iovan. În 2005, cei doi au fost implicați într-un alt episod dramatic, când Adrian Iovan a împușcat mortal un hoț care intrase peste ei în cameră. În 2008, Adrian Iovan și Romanița au divorțat, dar au continuat să se ocupe împreună de fiul lor, Albert, născut în octombrie 2006.

Unul dintre supraviețuitorii tragediei a declarat că, înainte de a muri, Adrian Iovan și-a strigat fiul și repeta încontinuu, „Albert, te iubesc!”

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X