A MURIT ADRIAN IOVAN. Fosta soție, Romanița Iovan, în stare de șoc. PRIMA DECLARAȚIE! „I-am spus şi lui Albert despre moartea tatălui lui”

A MURIT ADRIAN IOVAN. Fosta soție, Romanița Iovan, în stare de șoc. PRIMA DECLARAȚIE! „I-am spus şi lui Albert despre moartea tatălui lui”
A MURIT ADRIAN IOVAN. Fosta soție, Romanița Iovan, în stare de șoc. PRIMA DECLARAȚIE! "I-am spus şi lui Albert despre moartea tatălui lui"

Adrian Iovan (55 de ani), fostul soț al creatoarei de modă Romanița Iovan, a murit, ieri, în urma unui accident aviatic. Adrian Iovan era pilot pe un avion care efectua o cursă medicală. În avion se mai afla o echipă de medici.

Adrian Iovan era ieșit la pensie, însă, pentru că avea un venit de numai 1.500 de lei pe lună, obișnuia să piloteze avioane de tip BN-2 pentru o sursă de bani în plus. Echipa medicală aflată în avionul prăbușit se deplasa la un pacient aflat în moarte clinică, pentru a preleva ficatul, în vederea transplantului. Adrian Iovan a murit la două ore de la accident. Unul dintre medicii aflați la bordul aeronavei a fost cel care a sunat la 112 și, până la venirea echipajelor de salvare, șase ore mai târziu, a fost cel care a acordat ajutor răniților. Soțul creatoarei de modă Romanița Iovan a fost cel mai grav rănit.

Accidentul în urma căruia Adrian Iovan a murit s-a produs ieri după-amiază, puțin după ora 16. Însă, echipajele de salvare au reușit să ajungă abia după șase ore. Adrian Iovan a reușit o aterizare de urgență într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj, Alba şi Bihor.

Romanița Iovan a aflat despre accidentul în care a murit fostul ei soț, Adrian Iovan, din presă. „Normal că am încercat să-l sun, dar telefonul lui e deocamdată închis. Nu ştiu ce s-a întâmplat decât că un avion a aterizat forţat şi în rest nimic. Vă mulţumesc pentru înţelegere”, declara în stare de șoc Romanița Iovan aseară, înainte să se confirme faptul că fostul ei soț, Adrian Iovan, a murit.

Câteva ore mai târziu, Romanița Iovan făcea prima declarație după confirmarea morții lui Adrian Iovan:

„Sper să fiţi şi voi alături de noi. Să ne rugăm pentru Adrian şi pentru domnişoara doctor. Să ne rugăm şi pentru cei care au supravieţuit miraculos, să fie bine în continuare. Şi să ne rugăm ca toţi să treacă peste această mare nenorocire. I-am spus şi lui Albert despre moartea tatălui lui”, a mai spus Romanița Iovan astăzi după-amiază, la câteva ore după ce s-a aflat că Adrian Iovan a murit.

Adrian Iovan avea un băiețel, din mariajul cu Romaniața Iovan, dar și o fată, din primul mariaj. Cuplul Romanița Iovan – Adrian Iovan a ajuns în atenția presei în 2005, când Adrian Iovan a împușcat mortal un hoț care intrase în casă. Pentru că s-a considerat legitimă apărare, Adrian Iovan nu a fost condamnat. Din cauza șocului, însă, Romanița Iovan, însărcinată, a pierdut copilul. După numai câteva luni, Romanița Iovan a rămas din nou însărcinată, iar în octombrie 2006 a născut un băiețel, botezat Albert Adrian Iovan.

Romanița Iovan și Adrian Iovan erau divorțați din 2008.

Chiar dacă se descurca greu cu banii, Adrian Iovan a refuzat, în 2011, o ofertă a unei companii aeriene, pentru a fi cât mai aproape de fiul său, Albert. „Am găsit o companie aeriană care are nevoie de piloţi în India şi Ruwanda. Dar trebuia să stau minimum trei luni acolo, până mă întorceam uita Albert de mine. Nu am acceptat, pentru că vreau ca fiul meu să crească lângă mine, să-l văd cum se dezvoltă, să nu pierd nici o etapă din viaţa lui”, declara, în 2011, Adrian Iovan.

Adrian Iovan a murit la 55 de ani. „Ştiu că Adrian Iovan a fost conştient două ore după accident. Este inacceptabil ca în anul 2014 să se prăbuşeasscă un avion şi să fie găsit după 6 ore”, a spus Victor Zota , coordonatorul Agentiei Nationale de Transplant, la Realitatea TV, despre accidentul în care a murit Adrian Iovan.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X