Adrian Iovan a murit, ieri, după ce avionul pe care îl pilota a aterizat forțat. Adrian Iovan este considerat un erou. Decizia sa de a ateriza forțat și manevrele de a ține sub control avionul au salvat alți patru pasageri. Din păcate, o tânără studentă la medicină a murit din cauza rănilor. Adrian Iovan pilota un avion la bordul căreia se afla o echipă de medici. Aceștia mergeau să participe la o operație de prelevare de organe, în vederea transplantării.

Din cauza încă necunoscute, Adrian Iovan a fost nevoit să aterizeze de urgență. În urma impactului, Adrian Iovan a fost grav rănit. El a murit două ore după momentul prăbușirii. Echipele de salvare au ajuns în zonă abia la șase ore după ce s-a aflat că avionul pilotat de Adrian Iovan s-a prăbușit.

După ce sa aflat că Adrian Iovan a murit, foarte multe vedete s-au arătat îndurerate de moartea acestuia. Cătălin Botezatu a scris, pe contul său de Facebook, un mesaj prin care își arată regretul față de această tragedie aviatică.

„Adrian Iovan a plecat în zbor spre ceruri….ultimul său zbor…Dumnezeu să-l odihneasca! Îmi pare atât de rău!! Condoleanțe familiei”, este mesajul trist postat de Cătălin Botezatu pe contul său de Facebook.