}

DEZVĂLUIRE! Ce s-a întâmplat între Oana Roman și Adrian Iovan, în urmă cu câțiva ani

DEZVĂLUIRE! Ce s-a întâmplat între Oana Roman și Adrian Iovan, în urmă cu câțiva ani
DEZVĂLUIRE! Ce s-a întâmplat între Oana Roman și Adrian Iovan, în urmă cu câțiva ani

Adrian Iovan a murit, ieri, în urma unui accident aviatic. Adrian Iovan era pilot al unei curse care transporta o echipă de medici care mergeau să preleveze organe de la un pacient aflat în moarte clinică. Adrian Iovan a murit după ce a făcut o aterizare de urgență într-o zonă muntoasă. Fostul soț al creatoarei de modă Romanița Iovan a murit la două ore după prăbușirea avionului.

Vestea morții lui Adrian Iovan a fost un șoc, întrucât a fost unul dintre cei mai celebri piloți români, notorietate pe care a obținut-o în urma mariajului cu Romanița Iovan și a incidentului din 2005, când a trebuit să împuște un hoț care intrase peste ei în casă.

Oana Roman l-a cunoscut pe Adrian Iovan în perioada în care acesta era pilot la BlueAir, iar Oana Pr Manager al companiei aeriene. Adrian Iovan nu a plecat în termeni amiabili din companie, iar Oana Roman a avut multe discuții cu Adrian Iovan. După ce a aflat că Adrian Iovan a murit, Oana Roman a postat un mesaj pe Facebook:

„Îmi pare tare rău pentru Adrian Iovan! L-am cunoscut când era pilot la Blue Air, iar eu lucram acolo în calitate de PR Manager! Deşi relaţia lui cu Blue Air-ul nu s-a încheiat în termeni amiabili, iar eu ca reprezentant al companiei, a trebuit să-l combat, am apreciat că s-a apărat cu fermitate şi fair play şi deşi se simtea profund nedreptăţit de către companie, s-a luptat cu arme curate! Ştiu că îşi făcea cu pasiune meseria şi astăzi aviaţia a pierdut un om de valoare! Dumnezeu să-l odihnească!”, a scris Oana Roman, pe Facebook.

Adrian Iovan a murit, ieri, la vârsta de 55 de ani. Avea o fiică, din primul mariaj, și un băiat, Albert Adrian (7 ani), din mariajul cu Romanița Iovan, de care a divorțat în 2008.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X