Carmen Tănase, despre accidentul în care a decedat Adrian Iovan: „Trebuie murit cu ăştia de gât!”

Carmen Tănase, despre accidentul în care a decedat Adrian Iovan: „Trebuie murit cu ăştia de gât!”
Carmen Tănase, despre accidentul în care a decedat Adrian Iovan: "Trebuie murit cu ăştia de gât!"

Tot mai multe voci se declară surprinse de cât de greu s-a mobilizat autoritățile în cazul accidentului aviatic de luni, în urma căruia Adrian Iovan (55 de ani) și o rezidentă la medicină (23 de ani) au murit. Avionul pilotat de Adrian Iovan a aterizat forțat în munții Apuseni, puțin după ora 16.00. Unul dintre medicii din echipă a fost anunțat autoritățile. Cu toate acestea, epava avionului și răniții au fost găsiți după 6-7 ore mai târziu.

  • ADRIAN IOVAN A MURIT. Fosta soție, Romanița Iovan, în stare de șoc. PRIMA DECLARAȚIE! “I-am spus şi lui Albert despre moartea tatălui lui”

Adrian Iovan, pilot cu peste 16.000 de ore de zbor pe avioane de tip Boeing, a făcut tot posibilul pentru a-și salva pasagerii. Adrian Iovan a murit la două ore după accident.

Printre cei care au luat atitudine și au criticat autoritățile pentru dificultatea cu care au răspuns în această situație se află și celebra actriță Carmen Tănase.

„Eu nu înţeleg, nu pot, nu am cum! Avionul nu a căzut în România? Nu a căzut la ora 16?

Adrian Iovan nu a comunicat cu autorităţile timp de două ore? Doctorul Zamfir nu a comunicat cu aceleaşi autorităţi tot timpul? Cei şapte nu au fost identificaţi de un elicopter pe timp de zi?

Cum s-a putut întâmpla aşa ceva? Cum? Cum să treacă opt ore şi să-i găsească un pădurar? Armata nu are elicoptere de ceaţă şi întuneric? Să înţeleg că, în caz de război, cerem piua de la duşmani pe timp de noapte?

Trebuie murit cu ăştia de gât!”, a mai scris celebra actriţă pe Facebook.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X