}

Adrian Despot, reactie dura in urma scandalului in care a fost implicat Dan Bittman: „Un artist care urca pe scena…”

Adrian Despot, reactie dura in urma scandalului in care a fost implicat Dan Bittman: „Un artist care urca pe scena…”
Adrian Despot, reactie dura in urma scandalului in care a fost implicat Dan Bittman: "Un artist care urca pe scena..."

Adrian Despot, reactie dura in urma scandalului in care a fost implicat Dan Bittman: „Un artist care urca pe scena…”

Dupa ce Dan Bittman a fost implicat intr-un scandal de proportii, in urma evenimentului din Sectorul 5, Adrian Despot a avut prima reactie pe marginea acestui subiect. Artistul a subliant subtil ca si-a propus intotdeauna sa faca muzica asa cum simte si cum ii place.

Un artist care urcă pe scenă nu ar trebui să-i mulţumească niciodată „domnului primar’ sau altui politician. Eu mulţumesc publicului’, a spus Adrian Despot, in cadrul emisiunii „În faţa ta’ de la Digi24.

Mai mult decat atat, Adrian Despot si-a spus parerea eleganta in legatura cu cei care fac diverse compromisuri politice pentru a face bani.

Sunt mai multe feluri de artişti. Sunt artişti pentru care noţiunea de compromis nu există. Ei sunt cei mai fericiţi. Nu au niciun fel de probleme, nu au o problema să fac hora cu primarul pe scenă. Sunt genul de artişti cărora li se pune o sumă de bani pe masă şi ei iau. Cea mai importantă lecţie de viata pe care am învăţat-o e să înveţi să laşi banii pe masă. Nu îmi trebuie, nu fac lucrul ăsta. Sunt artişti care nu au problemele astea. Artiştii mainstream nu au probleme de conştiinţa. Fac meseria asta nu din dorinţă nebună de a se exprima, pentru ei muzica nu e o terapie, o artă. Pentru ei e doar meserie, dacă făceau lucrul ăsta sau vindeau pâine, şuruburi sau flori e acelaşi lucru. Eu sunt artist trebuie să cânt şi să câştig bani, a spus Adrian Despot.

‘Mi-am promis să fac muzică numai aşa cum simt şi cum îmi place. Muzică cu personalitate, cu suflet, cu zgomot, cu mesaj, muzică ce arată cu degetul şi trage semnale de alarmă. Nu mi-am încălcat promisiunea faţă de muzică şi nici faţă de mine. În branşa mea, asta e cea mai tare senzaţie, să ai coloană… muzicală!’,spunea artistul, cu ceva timp in urma.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Esti aradean si s mandră de tine pentru că pe langă coloana muzicală ai si coloană vertebrală si asta ai dovedit de nenumarate ori. Mirela(Arad)

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X