Adrian Brâncoveanu, angajatul MAE, acum având funcția de consul al Ambasadei Romaniei la Tripoli (Libia), a făcut primele declarații despre relația pe care o are cu Andreea Marin.

„Este o onoare și o plăcere în același timp. Este mult, mult mai naturală. Mult mai naturală decât o cunosc toți ceilalți”, a spus Adrian în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu de doi ani, însă așa cum ne-a obișnuit, fosta zâna a surprizelor vorbește foarte rar despre viața ei privată. Ea consideră că proiectele în care este implicată sunt mult mai importante, iar când va avea loc un evenimet important în viața ei îl va face public. Până atunci ne mulțumim cu prima declarație făcut de fosta vedetă TV despre Adrian, bărbatul pe care l-a cunoscut într-un moment de cumpănă din viața sa.

Citește și: Noul virus a băgat spaima în Andreea Raicu! Mesaj îngrijorător după ce s-a întors din Italia: „Nu pot să mă fac că nu există”

„Eu nu mai eram dispusă să am o relaţie. Am trecut prin momente grele. L-am pierdut pe tata…Întâlnirea noastră a fost legată de sănătate. De acest necaz în familie. Nu o să intru în detalii pentru că nu este povestea mea, ci a familiei lui. A fost la un spital. Ne-am apropiat. Aproape trei ani avem de când suntem împreună. A fost dificil la distanţă. El în Africa, eu în România. (…) Nu sunt împotriva căsătoriei, dar nu mai este o prioritate pentru mine. Îi văd sensul acolo unde oamenilor li se potriveşte”, spunea Andreea Marin.

În prezent, Andreea Marin și  Adrian Brâncoveanu locuiesc sub același acoperiș și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Fosta moderatoare a emisiunii ”Surprize, surprize” spune că încă nu vrea să facă pasul cel mare, cu toate că ei locuiesc împreună și se consideră deja o familie.